facebook_pixelHallonstigen 44 Östergötlands Län, Svärtinge - hitta.se

Hallonstigen 44

605 70 Svärtinge, Norrköping Östergötlands Län

Adress i Svärtinge i Svärtinge i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hallonstigen 44.

Hitta hit

En villa byggd 1999

På adressen finns en villa byggd 1999. Huset är 167 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Svärtinge.

Värderingen är 32 035 kr/m²

Villan på Hallonstigen 44 värderas till ca 5 350 000 kr (32 035 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

5 350 000 kr

Bolån i Svärtinge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Svärtinge. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Svärtinge

Tomten är ca 2363 kvadratmeter

Tomten, SVÄRTINGE 29:3, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SVÄRTINGE 29:3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Svärtinge

Boendemiljön i Svärtinge

Området kring Hallonstigen 44 består till 38% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 1990-talet.

Husen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil och är anpassade efter husbyggarens individuella önskemål och smak. Trender som går att se är nyfunktionalism och hus i New England-stil.

Wikipediafoton från närområdet

Bonäs udde
Gåsen (Norrköpings socken, Östergötland)
Svärtinge distrikt
Svärtinge församling

Människorna i Svärtinge

Människorna i Svärtinge

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Svärtinge bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Norrköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 45% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 41% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 71%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 179 kr, vilket är 8% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 823 417 kronor i lån.

+8%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Hallonstigen 44 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75% (0,10)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 28,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 42% fler röster än riksgenomsnittet.

M+42%

Bilägande

Man kör gärna Audi och Toyota i området.

Audi
Toyota

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 86 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 11 objekt till salu i Svärtinge

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

599 meter från adressen ligger Slätmons förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Svärtinge Krog i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1030 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (58 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Svärtinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 04:44

Fyra bilar inblandade i en trafikolycka, Klockaretorpet.

16:13 SOS larmade polis, ambulans och räddningstjänst till Linköpingsvägen i Klockaretorpet, Norrköping. Flera bilar hade krockat. 16:24 Polis var på plats. Ambulans var också på plats och kontrollerade de inblandade personerna. Polisen har inte fått någon uppgift om att någon har skadats. Fyra bilar har varit inblandade i olyckan och bärgare till tre av dem har beställts. 17:39 Polisen lämnade platsen och vägen var åter fri för trafik. inga personskador har rapporterats. Två av förarna misstänks ha varit vållande till olyckan genom att inte ha hållit tillräckligt avstånd till bilen framför.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat fredagen den 20 november kl 05:52

Två personbilar körde på samma vildsvin.

17:13 Polisen larmades till Bergslagsvägen i Skärblacka med anledning av en viltolycka. En personbil hade krockat med ett vildsvin. I samband med den olyckan körde även en annan trafikant på djuret. Ingen av personerna verkar ha skadats fysiskt men kommer att kontrolleras av ambulanspersonal. 17:50 En av polisens eftersöksjägare har varit ute på platsen och konstaterat att djuret är dött. Det kommer att tas omhand av trafikverket. Bärgare till båda inblandade bilarna har beställts.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 04:52

Tre bilar inblandade.

16:39 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 55 utanför Jursla, Norrköping, efter larm om en trafikolycka. Enligt sos-larmet ska tre bilar vara inblandade. 16:44 Polispatrull på plats. 16:50 Bärgare har beställts till platsen. 17:34 Det var två personbilar inblandade i olyckan. Båda förarna togs till sjukhus med ambulans för en kontroll. Polispatrull kommer skriva en anmälan gällande trafikbrott - ej iakttagit väjningsplikt. Personbilarna ha bärgats från platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeSvärtinge

Brott jämfört med riket