facebook_pixelStorgatan 33B Östergötlands Län, Valdemarsvik - hitta.se
Hitta.se

Storgatan 33B

615 31 Valdemarsvik, Valdemarsvik Östergötlands Län

Adress i Valdemarsvik i Valdemarsvik i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Storgatan 33B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Storgatan 33B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Valdemarsvik - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Valdemarsvik. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Valdemarsvik

Boendemiljön i Valdemarsvik

Boendemiljön i Valdemarsvik

I området kring Storgatan 33 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1980- och 1930-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (13%).

Wikipediafoton från närområdet

Valdemarsviks kommun
Grännäs, Valdemarsviks kommun
Holmtebo (naturreservat)
Valdemarsviks köping

Människorna i Valdemarsvik

Människorna i Valdemarsvik

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Valdemarsvik bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Valdemarsviks kommun (53år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 42%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 029 kr, vilket är 52% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 351 276 kronor i lån.

-52%

Skatteläget i Valdemarsvik

För de som är folkbokförda på Storgatan 33B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,48% (0,83)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

33,422% (0,25)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 35% fler röster än riksgenomsnittet.

S+35%

Bilägande

Man kör gärna Chrysler och Fiat i området.

Chrysler
Fiat

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Valdemarsvik

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en grundskola i närheten

Närmaste grundskola är Vammarskolan (446 meter), som är en kommunal skola med ca 368 elever i årskurserna 4-9. Här har 86% av lärarna lärarexamen och det går tolv elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (373 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (91 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SIMHALL Bad, mindre än en minuts promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Valdemarsvik

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 09:08

Motorcyklist inblandad i singelolycka.

19:10 Polis, räddningstjänst och ambulans beordades till spelmansgatan i Norrköping efter larm om en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en motorcykel ha åkt omkull och en person vara drabbad. 19:40 Polispatrull har varit på platsen och förhört vittnen. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer skrivas. Föraren av motorcykeln, en man i 60-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har inga uppgifter angående skadeläget.

Brand

Rapporterat måndagen den 30 november kl 01:19

Larm om brand i byggnad i Söderköping.

13.04 SOS-larm till polisen om brand i byggnad i Söderköping. Enligt SOS ska det röra sig om rökutveckling från en bostad. 13.11 polisen är framme på platsen, tillsammans med räddningstjänsten och ambulans. 13.17 det visade sig att det var en tidigare brand som blossat upp. Ingen åtgärde från polisen.

Anträffad död

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 07:36

Försvunnen person anträffad avliden.

Den 3 november 2020 anmäldes en man i 30-årsåldern som försvunnen, sannolikt i samband med dykning i sjön Risten, söder om Björsäter i Åtvidabergs kommun. Då inleddes en insats om försvunnen person och polisen har sedan dess arbetat med olika typer av insatser för att söka mannen, som antogs vara avliden i samband med dykning. Idag har sjöpolisen samverkat med poliser från polisregion Öst och ett sökarbete har genomförts i norra delen av Risten. Under dessa sökningar har den eftersökta mannen anträffats. Kroppen är identifierad som den försvunne mannen och hans närmaste anhöriga är underrättade. Polisen utreder omständigheterna omkring dödsfallet och i nuläget finns det ingen misstanke om brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
68%
SverigeValdemarsvik

Brott jämfört med riket