facebook_pixelStorgatan 33B Östergötlands Län, Valdemarsvik - hitta.se
Hitta.se

Storgatan 33B

615 31 Valdemarsvik, Valdemarsvik Östergötlands Län

Adress i Valdemarsvik i Valdemarsvik i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Storgatan 33B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Storgatan 33B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Valdemarsvik - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Valdemarsvik. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Valdemarsvik

Boendemiljön i Valdemarsvik

Boendemiljön i Valdemarsvik

I området kring Storgatan 33 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1930- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (13%).

Wikipediafoton från närområdet

Valdemarsviks kyrka
Lillsjön (Valdemarsviks socken, Östergötland)
Grännäs, Valdemarsviks kommun
Valdemarsvik

Människorna i Valdemarsvik

Människorna i Valdemarsvik

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Valdemarsvik bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Valdemarsviks kommun (53år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 42%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 029 kr, vilket är 52% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 351 276 kronor i lån.

-52%

Skatteläget i Valdemarsvik

För de som är folkbokförda på Storgatan 33B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,48% (0,83)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

33,422% (0,25)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 35% fler röster än riksgenomsnittet.

S+35%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Valdemarsvik

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (373 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (91 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SIMHALL Bad, mindre än en minuts promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Valdemarsvik

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 07:54

Tarfikolycka, LV 888 utanför Edsbruk

En personbil har kört in i ett träd. Räddningstjänst, ambulans och polis är beordrade till platsen. Personen uppges vara vaken och talbar, det ska vara mycket halt på platsen och polisen uppmanar allmänheten att vara försiktiga i trafiken.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 09:34

Lastbil har kört in i mitträcket.

09:23 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E22:an vid Ringarum, Valdemarsvik, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en mindre lastbil ha kört in i mitträcket och blivit stående på vägbanan i södergående körriktning. 09:49 När polispatrull anlänt till platsen uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 40-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. En förundersökning gällande rattfylleri har inletts och polispatrull har genomfört dokumentation av olycksplatsen.

Brand

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 05:35

En misstänkt för brott efter villabrand.

14.36 SOS-larm till polisen om brand i villa på landet norr om Söderköping. 17.13 polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet. Det är ett mindre hus som brunnit ner och en man i 20-årsåldern misstänks för allmänfarlig vårdslöshet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
68%
SverigeValdemarsvik

Brott jämfört med riket