facebook_pixelMistelgatan 7 Östergötlands län, Vikingstad - hitta.se
Hitta.se

Mistelgatan 7

583 71 Vikingstad, Linköping Östergötlands län

Adress i Vikingstad i Vikingstad i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Mistelgatan 7.

Hitta hit

En villa byggd 1969

På adressen finns en villa byggd 1969. Huset är 120 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Vikingstad.

Bolån i Vikingstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vikingstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vikingstad

Tomten är ca 1136 kvadratmeter

Tomten, BANKEBERG 14:90, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BANKEBERG 14:90 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vikingstad

Boendemiljön i Vikingstad

Området kring Mistelgatan 7 består till 36% av småhus. Det är vanligt med villor och kedjehus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Östergötlands runinskrifter 238
Rappestads socken
Valkebo tingslag
Vikingstad

Människorna i Vikingstad

Människorna i Vikingstad

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Vikingstad bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 635 kr, vilket är 6% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 588 120 kronor i lån.

+6%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Mistelgatan 7 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,0% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 24% fler röster än riksgenomsnittet.

M+24%

Bostadsmarknaden i Vikingstad

Just nu finns 1 objekt till salu i Vikingstad

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

437 meter från adressen ligger Förskolan Alkottsgatan 33.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket på Mimergatan 9.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (223 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (54 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vikingstad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 09:51

Information om polisens pressnummer.

Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för dagen. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid. Polisen presstalesperson är åter i tjänst imorgon klockan 07:00. Under morgonens första timme prioriteras att sammanfatta nattens händelser och det kan därför vara svårt att komma fram via telefon.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 07:12

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.30  polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Tre har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. 01.22 polisen fick samtal från väktare om att det gått ett larm från en livsmedelsbutik i Krokek. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Spaningar genomfördes också i området och i samband med dessa spaningar kontrollerades en bilist. Misstankar uppstod och en husrannsakan i bilen genomfördes och i samband med detta anträffades misstänkt stöldgods i form av godis. Tre personer som färdades i bilen greps misstänkta för stöld genom inbrott. Två av dessa är män i 20-årsåldern och den tredje är en man i 30-årsåldern. De fördes till polisstationen där de förhördes och därefter anhölls alla tre av åklagare, på sannolika skäl misstänkta för stöld. Utredningen fortsätter under dagen. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om. Det är kallt i länet under natten/morgonen och polisen vill påminna om vikten av att hålla rutorna på fordon rena från snö och is. Och att dessutom köra försiktigt.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 07:07

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.30 polisen har hittills hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under denna tid. 00.55 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 35 vid Vårdsbergs kyrka där en bilist skulle ha kört in i ett vägräcke. Polisen åkte till platsen och det visade sig att det inte fanns någon misstanke om brott. Ingen personskada. 01.31 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 södergående vid Linghem. Ingen personskada och ingen misstanke om brott. 02.31 SOS-larm till polisen om brand utomhus i Boxholm. Det visade sig vara en container med papper som brann. Ingen åtgärd från polisen. 05.26 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 609 i Vikingstad där en bilist kört av vägen. Inga personskador och ingen brottsmisstanke. Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeVikingstad

Brott jämfört med riket