facebook_pixel
Hitta.se

Leveransadress

Östersunds Sjukhus
831 83 Östersund

Om Östersunds Sjukhus

Östersunds Sjukhus är verksam inom Läkare och Sjukhus & Lasarett i Östersund.

Östersunds Sjukhus har 3,7 i betyg!

Östersunds Sjukhus har betygsatts av 27 personer varav sju även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,7 /5

27 betyg. 7 kommentarer

Tryggve J.

för en månad sedan

Sjukhuset är de väl mycket bra vård, NÄR MAN VÄL ÄR DÄR! men de är ju helt omöjligt att få remiss dit inom rimlig tid även vid svåra smärtor. har fått en remiss äntligen på ultraljud av lever mm MEN de är FYRA månaders väntetid de blir i Augusti i bästa fall ångest oro för att de är illa är de värsta. Har beslutat att gå till privatvård o bekekosta själv. För jävligt att de man betalt för hela livet ska vara värt noll. TJ

Mats H.

för mer än 6 månader sedan

Trevligt bemötande och professionell yrkeskår som borde utökas till antal och rimliga arbetstider även till trots pågående coronapandemi. Rejält med resurser till sjukvården i riket i sin helhet.

Patrik L.

för mer än 6 månader sedan

Jag har en mor som är cancersjuk, som numera har sin behandling i Umeå. Där uppe fungerar allt friktionsfritt, men kontakten med Östersunds sjukhus / Region Jämtland /Härjedalen är under all kritik. Sjukresor funkar inte, bokningar på patienthotell funkar inte, att komma i kontakt med dom funkar inte. Har nu själv bekostat hotell i Umeå, och åkt 2 ggr till och från Umeå för att lösa det som dom är tillsatta att sköta. För kännedom, så kan jag nämna att personal i Umeå säger att Region Jämtland /Härjedalen är usel att ha att göra med. Det är alltid krångel att ha kontakt med dom.

Monica A.

för mer än ett år sedan

bra bemötande, personlig och trevlig personal. utom lysröret i rummet där jag väntade flera timmar på provsvar.

Micke L.

för mer än ett år sedan

Alltid lika trevligt och god service.

Britt-Inger W.

för mer än ett år sedan

Ett bra mottagande, man blir sedd och personalen hälsar. Dom talar om vad dom ska göra, varför och vad dom ser och upptäcker.

Sune D.

för mer än ett år sedan

Trots kraftig underbemanning så håller personalen verksamheten igång och är trevlig, trots att de tvingas slita som djur. Men hur länge de klarar det är osäkert.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 063-15 30 00