facebook_pixelÖstra kyrkogården - Scheelegatan 38, Malmö | hitta.se
Hitta.se

Kundtjänst

Scheelegatan 38 Karta

Leveransadress

Box 16017
200 25 Malmö

Om Östra kyrkogården

Svenska kyrkan är gemenskap och stöd i glädje och sorg, i vardag och högtid, här hemma och långt borta. Svenska kyrkan är det stilla rummet med rymd för egna tankar och det är platsen för livets stora högtider.

Men Svenska kyrkan består framför allt av oss människor. Av dig och mig. Och på samma sätt som vi människor är olika är kyrkan det. Beroende på var vi befinner oss i livet, möter vi kyrkan i skilda gestalter. Det gemensamma är att Guds kärlek och omsorg om oss skymtar bakom alla.

Östra kyrkogården har 5.0 i betyg!

Östra kyrkogården har betygsatts av en person varav en även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

1 betyg. 1 kommentarer

Bertil O.

för mer än ett år sedan

Vill gärna ge en femma för en underbar Östra kyrkogård. Var med om en begravning av en äldre person. Cyklade i god tid från Staffanstorp med kostym i bagaget. Toaletterna var låsta och jag fick byta om i ett öppet väntrum. Var fanns Hoppets Kapell? Jag gick två varv runt utan att finna det. Möjligen kunde det vara på tre ställen. Slutligen, försenad, fann jag ett kapell som kunde vara det. Och försenad satte jag mej på plats medan prästen läste ur sin bibel. Kära Östra Kyrkogård, Kan ni inte sätta en liten skylt på vardera kapelldörr!? Och hålla toaletterna öppna medan jordfästning pågår!

Karta och andra adresser

Scheelegatan 38, 213 64 Malmö

Östra kyrkogården har verksamhet på Scheelegatan 38, Malmö. 

Östra kyrkogården har 71 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Malmöskontoret är S:ta Maria kyrka/Citydiakonalen i Malmö.

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 040-27 92 00