Hitta.se
AB Övikshem - Fastighetsbolag, Bostadsförmedlingar

Växel

Kundcenter

Fastighetsjour

Sjögatan 4A Karta

Leveransadress

Box 912
891 20 Örnsköldsvik

Om AB Övikshem

AB Övikshem är det kommunala bostadsföretaget i Örnsköldsvik. Med ett varierande utbud av bostäder i olika storlekar och prisklasser är vi också den största hyresvärden i kommunen. Förutom bostäder hyr vi också ut lokaler, garage och p-platser. Vi är medlem i SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och vi arbetar oavbrutet med frågor kring miljö, framtid och utveckling.


AB Övikshem har 3,9 i betyg!

AB Övikshem har betygsatts av sju personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,9 /5

7 betyg. 2 kommentarer

Ole B.

för 6 månader sedan

Mycket trevliga ock jhälpsamma

Tobbe D.

för mer än ett år sedan

Hyfsat boende inte ”top of the line” men hyfsat bra. Dyr hyra med tanke på standard. Bovärdarna bra. Ledningen förmynderi benägna, betraktar vuxna äldre å medelålders som ungdomar å kommer med pekpinnar. De låter otäcka människors klagomål gå före sunt förnuft. Vissa människor skall ej få bo i flerfamiljshus eller som i mitt fall med en trevlig vinterträdgård där det förmodligen är tänkt att hyresgästerna skall umgås, fika, ta en öl eller vin å ev äta tillsammans, fungerar ej när Övikshems ledning lyssnar på psykopat tanter som kostar dem skjortan bara i väktarutryckningar i tid o otid bara för att tanten inte har något umgänge eller vänner och har svårt att skaffa sig några/ är asocial. Så tycker ledningen att vi straffar övriga hyresgäster så att de inte trivs och flyttar. Övriga grannar är bra människor o vissa kommer jag att ha fortsatt kontakt med. Ledningen och även de som är chefer för underhåll får i en skala på 1-5 av mig - 4.

Karta och andra adresser

Sjögatan 4A, 891 60 Örnsköldsvik

AB Övikshem har verksamhet på Sjögatan 4A, Örnsköldsvik. 

AB Övikshem gick med vinst (2021)

AB Övikshem gick med vinst, 32 669 000 kr. AB Övikshem ökade sin omsättning med 2,43% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 54 anställda, snittlönen har ökat 0,03%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för AB Övikshem:

Bolaget, som är ett allmännyttigt bostadsföretag, har till föremål för sin verksamhet att inom Örnsköldsviks kommun förvärva, avyttra, äga och förvalta fastigheter eller tomträtter samt att på dessa bygga bostäder, affärslägenheter och kollektiva anordningar. Det kommunala ändamålet med bolagets verksamhet är att i allmännyttigt syfte och med iakttagande av kommunallagens lokaliseringsprincip främja bostadsförsörjningen i Örnsköldsviks kommun och erbjuda hyresgästerna möjlighet till boendeinflytande i bolaget. Verksamheten ska bedrivas enligt affärsmässiga principer.

Verksamheten ingår i:

AB Övikshem

Organisationsnummer:

556103-7606

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Rodret i Örnsköldsvik AB

VD:

Lars Erik Österlund

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0660-29 93 00

Telefonformat för 0660-29 93 50

Telefonformat för 0660-29 93 65