Hitta.se
AB Franska Bukten - Villauppvärmning
AB Franska Bukten

AB Franska Bukten

i Sandviken

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556756-7945

Om AB Franska Bukten

AB Franska Bukten är ett konsult- och serviceföretag inom fastighetsteknik. Vi är i dagsläget 40 medarbetare som främst arbetar med ventilation, värme, energi och projektering inom fastigheter. Efterfrågan på våra tjänster ökar. Ett tecken på detta är att AB Franska Bukten flera år i rad erhållit utmärkelsen årets Gasellföretag som Dagens Industri delar ut till de snabbast växande företagen i Sverige. Det är vi förstås mycket stolta över. Många vi möter frågar vart namnet Franska Bukten kommer ifrån. Namnet berättar inte så mycket om vad vi gör, men lite om vår historia. När vi startade företaget 2008 hade vi vårt första kontor i området mellan Skeppsbrokajen och Stadsgårdskajen i Stockholm som hette just Franska Bukten. Sedan 2017 finns adressen inte längre kvar, men vi behåller vårt namn. Vi har vårt huvudkontor i Älvsjö söder Stockholm samt mindre lokalkontor för Gävleborg/Dalarna/Uppsala i Sandviken och ett kontor för Mälardalen i Enköping. AB Franska Bukten har ett kvalitets- och miljöledningssystem som följer kraven enligt ISO 9001/14001.

Vad tycker du om AB Franska Bukten?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Högbovägen 45, 811 32 Sandviken

AB Franska Bukten har verksamhet på Högbovägen 45, Sandviken. 

AB Franska Bukten har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Sandvikenskontoret är AB Franska Bukten i Älvsjö.

AB Franska Bukten gick med vinst (2022)

AB Franska Bukten gick med vinst, 4 859 000 kr. AB Franska Bukten minskade sin omsättning med -1,63% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för AB Franska Bukten:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsulttjänster inom energi och fastighetsteknik samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

AB Franska Bukten

Organisationsnummer:

556756-7945

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

2F Holding AB

Bolaget registrerat:

2008-04-24

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

71124 - Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 072-734 87 61