Hitta.se

AB Tierpsbyggen - Huvudkontor

i Tierp

Org.nr. 556088-2325

Stängt
Centralgatan 17 Karta

Leveransadress

Box 2
815 22 Tierp

Om AB Tierpsbyggen - Huvudkontor

AB Tierpsbyggen - Huvudkontor är verksam inom uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder och hade totalt 109 anställda 2021. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. AB Tierpsbyggen - Huvudkontor omsatte 219 771 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Vad tycker du om AB Tierpsbyggen - Huvudkontor?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Centralgatan 17, 815 38 Tierp

AB Tierpsbyggen - Huvudkontor har verksamhet på Centralgatan 17, Tierp. 

AB Tierpsbyggen - Huvudkontor har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Tierpskontoret är AB Tierpsbyggen i Tierp.

AB Tierpsbyggen - Huvudkontor gick med förlust (2021)

AB Tierpsbyggen - Huvudkontor gick med förlust, -2 491 000 kr. AB Tierpsbyggen - Huvudkontor minskade sin omsättning med -9,68% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 109 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för AB Tierpsbyggen:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Tierps kommun förvärva, äga, bebygga, förvalta, förädla och försälja fastigheter och tomträtter med bostadslägenheter och därtill hörande kollektiva anordningar samt även med lokaler i de fall lokalerna utgör en mindre del av dessa fastigheter, används för kommunal verksamhet eller är kommersiella lokaler som har ett tydligt samband med den överiga verksamheten. Bolaget ska kontinuerligt samverka med de kommunala förvaltningarna och övriga kommunala bolag i syfte att optimera verksamheten. Bolaget ska i allmännyttigt syfte och med iakttagande av kommunallagens lokaliseringspricip främja bostadsförsörjningen i Tierps kommun och erbjuda hyresgästerna möjligheter till boendeinflytande och inflytande i bolaget. Verksamheten ska bedrivas enligt affärsmässiga och hållbara principer.

Verksamheten ingår i:

AB Tierpsbyggen

Organisationsnummer:

556088-2325

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Tierps kommunfastigheter AB

VD:

Sten Roger Kjetselberg

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher