Alert Senior Umeå Förrådsvägen 21, Umeå - hitta.se

Kontor

Andreas Brändström

måndag08:00 - 17:00
tisdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 17:00
torsdag08:00 - 17:00
fredag08:00 - 17:00
lördagStängt
söndagStängt
Föreslå ändringar

Om Alert Senior Umeå

Våra erfarna pensionärer hjälper till!

Vi har professionell personal som jobbar med allt som rör hemmet eller fastigheten såsom hantverkare, snickare, målare, trädgårdsskötsel, städ och flyttstäd. Vi gör även fasadmålning, fönsterputsning, snöskottning och takskottning. Rot- och rutavdrag till privatpersoner. Vi jobbar i Umeå, Röbäck, Holmsund, Vännäs, Sävar, Täfteå, Robertsfors, Hörnefors och Nordmaling med omnejd. Vi bemannar även företag i Umeå med personal inom exempelvis demonstratörer, administration, säljare, fastighetsskötsel och lokalvård. Välkommen till oss på Alert Senior Umeå!

Karta och andra adresser

Förrådsvägen 21, 901 32 Umeå

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Alert Senior Umeå?

Lämna omdöme

5.0 /5

3 betyg. 3 kommentarer

Mohsen, Umeå

för en månad sedan

Jag är mycket nöjd med snöskottningen, de är punktliga, kundvänliga och utför ett professionellt arbete. De har överträffat alla mina förväntningar. Det är lätt att kontakta de och de är snabba och effektiva. Priset för tjänsten är väldigt bra och rimligt. De är lyhörda och sköter snöskottningen utmärkt. För alla som behöver hjälp med snöskottningen rekommenderar jag de starkt.

Göran, Norrmjöle

för en månad sedan

Vi fick hjälp med ytbehandling av vår altan på 136 kvadrat med Siio-X. Det är en trestegsbehandling som består av tvätt, träskydd och ytskydd. Altanen är sedan skyddad i 12-15 år och kommer att bli silvergrå med tiden. Jag är mycket nöjd med resultatet. Arbetet flöt på bra och altanen börjar redan få en vacker grå nyans.

Per, Västerslätt

för en månad sedan

Alert Senior har haft fullt ansvar över utvändig skötsel av vår industrifastighet vinter- och sommartid. Gräsklippning, trimning av sly, snöskottning och sandning. Vi har även fått hjälp med mindre hantverksarbeten. Dom kommer på utlovad tid och sköter arbetet på ett snyggt sätt. Brukar kunna dyka upp samma dag om det är något akut som måste fixas.

Nyckeltal och resultat

Bolaget ska bedriva uthyrning och rekrytering av personal samt övrig därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva handel med värdepapper.

Verksamheten ingår i:

A Brändström i Umeå AB

Organisationsnummer:

5591315709

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2017-11-02

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

81100 - Fastighetsrelaterade stödtjänster

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 090-12 78 00 & 070-273 16 08