Hitta.se
Alert Senior Umeå

Alert Senior Umeå

i Umeå

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559131-5709

Kontor

Andreas Brändström

Stängt

Om Alert Senior Umeå

Våra erfarna pensionärer hjälper till!

Vi har professionell personal som jobbar med allt som rör hemmet eller fastigheten såsom hantverkare, snickare, målare, trädgårdsskötsel, städ och flyttstäd. Vi gör även fasadmålning, fönsterputsning, snöskottning och takskottning. Rot- och rutavdrag till privatpersoner. Vi jobbar i Umeå, Röbäck, Holmsund, Vännäs, Sävar, Täfteå, Robertsfors, Hörnefors och Nordmaling med omnejd. Vi bemannar även företag i Umeå med personal inom exempelvis demonstratörer, administration, säljare, fastighetsskötsel och lokalvård. Välkommen till oss på Alert Senior Umeå!

5.0
3 omdömen
M

Mohsen, U.

för mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med snöskottningen, de är punktliga, kundvänliga och utför ett professionellt arbete. De har överträffat alla mina förväntningar. Det är lätt att kontakta de och de är snabba och effektiva. Priset för tjänsten är väldigt bra och rimligt. De är lyhörda och sköter snöskottningen utmärkt. För alla som behöver hjälp med snöskottningen rekommenderar jag de starkt.

Läs mer...
G

Göran, N.

för mer än ett år sedan

Vi fick hjälp med ytbehandling av vår altan på 136 kvadrat med Siio-X. Det är en trestegsbehandling som består av tvätt, träskydd och ytskydd. Altanen är sedan skyddad i 12-15 år och kommer att bli silvergrå med tiden. Jag är mycket nöjd med resultatet. Arbetet flöt på bra och altanen börjar redan få en vacker grå nyans.

Läs mer...
P

Per, V.

för mer än ett år sedan

Alert Senior har haft fullt ansvar över utvändig skötsel av vår industrifastighet vinter- och sommartid. Gräsklippning, trimning av sly, snöskottning och sandning. Vi har även fått hjälp med mindre hantverksarbeten. Dom kommer på utlovad tid och sköter arbetet på ett snyggt sätt. Brukar kunna dyka upp samma dag om det är något akut som måste fixas.

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Förrådsvägen 21A, 901 32 Umeå

Alert Senior Umeå har verksamhet på Förrådsvägen 21A, Umeå. 

Alert Senior Umeå har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Umeåskontoret är Alert Senior Örnsköldsvik i Örnsköldsvik.

Alert Senior Umeå gick med vinst (2022)

Alert Senior Umeå gick med vinst, 96 000 kr. Alert Senior Umeå minskade sin omsättning med -10,09% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Alert Senior Umeå

Totalt antal fordon: 1

Senaste införskaffat: en Peugeot Partner Van 1.6 HDi. Fordonet köptes 2013

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Still Going Strong Bemanning AB:

Bolaget ska bedriva uthyrning och rekrytering av personal samt övrig därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva handel med värdepapper.

Verksamheten ingår i:

Still Going Strong Bemanning AB

Organisationsnummer:

559131-5709

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2017-11-02

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

81100 - Fastighetsrelaterade stödtjänster

Branscher

Olika telefon- & mobilformat

Telefonformat för 090-12 78 00

Mobilformat för 070-273 16 08