Hitta.se
AniCura Läckeby Djursjukhus

AniCura Läckeby Djursjukhus

i Läckeby

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556384-6764

dygnet runt

Besöksadress

Örntorp
395 98 Läckeby

Om AniCura Läckeby Djursjukhus

AniCura Kalmar Djurklinik ligger centralt beläget i Kalmar. Vi är en del av AniCura Kalmarsund - tillsammans är vi ett akutdjursjukhus och fem djurkliniker som finns tillgängliga i Kalmar län. Vi har erfarna veterinärer med hög kompetens inom bl a neurlologi, ögonsjukdomar, hudsjukdomar, reproduktionsutredningar samt medicinska utredningar. Vi har även en välsorterad butik där vi säljer foder och tillbehör till sällskapsdjur. Du kan också boka tid online via vår hemsida. Välkommen!

AniCura Läckeby Djursjukhus har 3.6 i betyg!

AniCura Läckeby Djursjukhus har betygsatts av 16 personer varav sju även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.6 /5

16 betyg. 7 kommentarer

Angelicka N.

för en månad sedan

Bemötande i telefon dåligt. Bett om att få recept. 4 dagar senare inget utskrivet ännu. Påminde om att jag behövde recept men får till svar att jag borde ringt i tid. Under 4 dagar har de med andra ord inte hunnit skriva ett recept och vill ha det till att det är mitt egna fel som inte ringt i tid? 4 dagar borde det ändå inte ta att få ett recept. Detta var andra gången det hände

Bo K.

för en månad sedan

bra vård

Göran L.

för mer än 6 månader sedan

Professionellt mottagande,bra service

Nygren B.

för mer än ett år sedan

Bra mottagande och hjälpsam personal

Katrin N.

för mer än ett år sedan

Bästa djursjukhuset!

Kerstin W.

för mer än ett år sedan

Vi fick ta det svåra beslutet att avliva vår finaste vän Agnes. Vi fick komma på jourtid och det var väldigt mycket för personalen att göra. Ändå blev vi så fint mottagna och väl omhändertagna. Avlivningen blev inte så svår att gå igenom som jag befarade. Det tändes ett ljus och lilla Agnes fick en filt att ligga på. Det släktes i rummet och veterinären var med hela tiden. Det blev så fint. Det gick fort. Men ack så svårt att mista en fin vän. Tack för fint bemötande.

Ronyas M.

för mer än ett år sedan

Gällande katten Ronyas hemresa den 29/8 efter sex dygns inläggning utan förbättring, fick vi ett mycket otrevligt och i högsta grad oprofessionellt bemötande. En utbildad veterinär bör veta bättre och visa hänsyn och respekt för djurägare som är uppgivna och oroliga för sitt djur. Och bör även veta var gränsen går när resultatlös behandling övergår i plåga för djuret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0480-42 97 00