Hitta.se

apotea.se

Vasastaden i Stockholm

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556651-6489

Besök

Om apotea.se

apotea.se är verksam inom postorderhandel och detaljhandel på internet med övriga varor och hade totalt 830 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 93 personer sedan 2020 då det jobbade 737 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2003. apotea.se omsatte 4 612 175 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

apotea.se har 3.2 i betyg!

apotea.se har betygsatts av 41 personer varav 25 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.2 /5

41 betyg. 25 kommentarer

Michael

för 2 veckor sedan

Stort utbud av varor och även recepbelagda mediciner. Väldigt bra priser och fri frakt. Varorna leverades snabbt. Till skillnad från apoteken som ofta haft slut på mina mediciner.

Sarah E.

för en månad sedan

absolut inget fel på leveranstid eller varor, förutom att de tagit bort flertalet bra produkter men hopplös att komma i kontakt med via telefon!!! skärpning!! Jag som kund vill ha telefonkontakt då icke verbal kontakt samt deras onåbarhet är mkt frustrerande samt ofta otillfredsställande och jobbig.

Ingmar W.

för mer än 6 månader sedan

Har får krav på en faktura som jag inte har fått inte heller köp något från apotea Finns en namne till mig på Blidö han är sångare i the Boppers. Att tro att man kan som liten människa få rätt mot en bjässe som Apotea och Klarna får nog betraktas som höjden av naivitet Får krav på faktura som jag inte fått inte heller beställt några varor från Apotea Nu har jag betalat fakturan för att slippa få betalningsanmärkning men någon faktura eller varor har jag inte fått har inte heller beställt några varor från Apotea. Ni får väl lägga pengarna i personalens kaffekassa. Redde ut detta för ca 1 -1½ månad sedan och trodde att så var fallet men tji vad jag bedrog mig. Liten människa mot stora bjässar där krossar alltid bjässarna den lila människan. Har man en gång hamna i deras hantering kommer man aldrig ur det. Jag är inte så naiv så jag tror att jag kommer att få någon återkoppling Regretfully Ingmar Wallén ingmar@ brokholmen.se 070-333 88 16

Nikolaos P.

för mer än 6 månader sedan

Fick mina produkter men det var fel på en produkt, så då ska man stå för kostnaden själv för att returnera det

Stephan E.

för mer än ett år sedan

DET ÄR SAMMA LEVERANS SOM SKULLE VARIT HÄR I GÅR, CHAUFFÖREN PÅSTOD ATT HAN FÖRSÖKT SLÅ IN PORTKODEN 5 GGR, GREJEN ÄR DEN ATT JAG STOD UTANFÖR OCH PRATADE MED EN GRANNE NÄR HAN PÅSTÅR ATT HAN VARIT HÄR. DET VAR INGEN AIRBEE CHAUFFÖR HÄR HAN LJUGER OCH NU FÖRSÖK NUMMER TVÅ SÅ FÅR JAG ETT SMS OM ATT DOM HAR PROBLEM OCH KOMMER EN ANNAN DAG. PROBLEMET ÄR ATT BENKLUMPEN MELLAN DERAS AXLAR SITTER LÖST. ALDRIG NÅGONSIN MER ATT JAG ANLITAR APOTEA. MINA MEDICIN KOSTNADER LIGGER PÅ 30.000 PER ÅR SNACKA OM ATT FÖRLORA BRA KUNDER.

Stephan E.

för mer än ett år sedan

AIRBEE ÄR DERAS TRANSPORTÖR. CHAUFFÖREN LJUGER MIG RAKT IN I TELEFON LUREN, NU FREDAG KVÄLL FÅR JAG VETA ATT DOM STÖTT PÅ PROBLEM OCH KOMMER EN ANNAN DAG. ALDRIG MER APOTEA, STEFAN ERIKSSON I KARLSTAD

Gunilla K.

för mer än ett år sedan

Utgånget datum andra ggr blir förbannad

Björn A.

för mer än ett år sedan

MYCKET KRÅNGEL VID BESTÄLLNING BYTER UT LEVERANSADRESS TILL EN SOM LIGGER 25 KILOMETER HEMIFRÅN TROTS AT NÄRMSTA UTLÄMNINGSSTÄLLE LIGGER 400 METER FRÅN BOTADEN OCH ÄR VALT I BESTÄLLNING

Ann

för mer än ett år sedan

Jag har beställt vara, varit i kontakt med dem. De svarar ej..

Stefan A.

för mer än ett år sedan

Köpte en våg Beurer bf750 på Apotea.. Skall vara 5års garanti,, Men Apotea sparar inte kvitton i systemet mer än ett par år... Vände oss då direkt till Beurer! Dom svarar inte ens.... För övrigt är detta en skräp produkt som visar fel på flera kg..... och så fort vi bytte batterier så la den av helt !

Karta och andra adresser

Sveavägen 168, 113 46 Stockholm

apotea.se har verksamhet på Sveavägen 168 i Vasastaden, Stockholm. 

apotea.se har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Apotea AB i Lidingö.

apotea.se gick med vinst (2021)

apotea.se gick med vinst, 135 616 000 kr. apotea.se ökade sin omsättning med 10,87% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 830 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Apotea AB:

Aktiebolagsets verksamhet ska vara att bedriva import, export samt handel med apoteksvaror, egenvårdsprodukter (OTC-läkemedel) och receptföreskrivna läkemedel samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Apotea AB

Organisationsnummer:

556651-6489

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Apolea holding AB

VD:

Pär Johan Svärdson

Bolaget registrerat:

2003-11-20

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

47919 - Postorderhandel och detaljhandel på Internet med övriga varor

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-750 92 20