facebook_pixelATS Scandinavia AB Tyresö | hitta.se
Hitta.se

Telefon

Leveransadress

Box 704
135 17 Tyresö

Om ATS Scandinavia AB

ATS specialiserar sig på unika produkter för att höja effekten och körbarheten för bilar som Porsche (911, GT3, GT4, Boxster och Cayman), McLaren, BMW M, Ferrari och Lamborghini. ATS är auktoriserad återförsäljare för Fabspeed Motorsport från USA som är en av världens främsta tillverkare av väldesignade och välljudande sportavgassystem samt tillbehör till sport- och superbilar. ATS är även auktoriserad återförsäljare för Swisstrax praktiska, snygga och tåliga golvplattor som passar överallt från bilgarage och bilvård till industrier och mässor. Swisstrax sortimentet består av bl.a: Ribtrax, Vinyltrax, Marbletrax och Smoothtrax.

Vad tycker du om ATS Scandinavia AB?

Skriv ett omdöme

ATS Scandinavia AB gick med förlust (2020)

ATS Scandinavia AB gick med förlust, -48 000 kr. ATS Scandinavia AB minskade sin omsättning med -9,29% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Ats Scandinavia AB:

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet och försäljning av produkter och tjänster i Skandinavien, företrädesvis med detaljhandel av reservdelar och tillbehör till motorsport och exklusiva motorfordon samt försäljning av golvplattor. Bolaget bedriver även agenturverksamhet och partihandel med vin från Schweiz och Frankrike samt därtill annan förenlig verksamhet. Bolaget bedriver därutöver utveckling och försäljning av pussel och spel med Gotland som utgångspunkt samt opinionsbildnign i frågor som rör användning av palmolja.

Verksamheten ingår i:

Ats Scandinavia AB

Organisationsnummer:

556610-3684

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Volans AB

VD:

Fredrik Sandström

Bolaget registrerat:

2018-02-06

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45310 - Parti- och provisionshandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 070-893 44 50