Hitta.se

Om Atteviks Personvagnar AB

Atteviks Personvagnar AB finns nu på 6 orter i Småland

Vår strävan är att finnas nära Dig som med ett tätt servicenät inom Småland. Äger Du en bil av något av de märken vi saluför så skall det finnas en service verkstad nära Dig som är fullauktoriserad för Ditt märke.

Kopplingen till Scania och Volkswagen (där också Audi och Skoda ingår) finns kvar och är en del i förklaringen till framgången. Men den största förklaringen är utan tvekan Atteviksandan. Den anda som Sigvard färgade sitt företag med från grunden och som sedan växt sig starkare genom alla som arbetat - och arbetar - på Atteviks.

Atteviks Personvagnar AB har 3,5 i betyg!

Atteviks Personvagnar AB har betygsatts av sex personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,5 /5

6 betyg. 2 kommentarer

Lennart B.

för mer än ett år sedan

Bilen köptes begagnad årsmodell 2014 och påstods inte ha några servicebehov. Vid provkörning påpekades att den inte städat ur, - var leveransrekondad. När den hämtades var den fortfarande inte rengjord, men säljaren påstod att skiten var från provkörningar efter det att vi skrivit på köp, Bara att ta den skiten med köpet. Efter köpet 30 oktober kom i november panelvarning om akut service där servicebehov hade passerats med en månad. Atteviks vägrar ta ansvar för detta och hänvisar till att det inte finns skriftliga uppgifter om löfte - att det inte finns servicebehov. De "skryter" med sin MRF anslutna garanti som är tomma ord. VARNING ! Se upp när ni har med det här företaget att göra !

Anders E.

för mer än ett år sedan

vänligt bemötande

Karta och andra adresser

Söderleden 2, 352 36 Växjö

Atteviks Personvagnar AB har verksamhet på Söderleden 2, Växjö. 

Atteviks Personvagnar AB har 8 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Växjöskontoret är Autoexperten / Atteviks i Lessebo.

Atteviks Personvagnar AB gick med vinst (2020)

Atteviks Personvagnar AB gick med vinst, 2 675 000 kr. Atteviks Personvagnar AB ökade sin omsättning med 9,6% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 18 anställda, snittlönen har minskat 0,11%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Atteviks Bil AB:

Bolaget skall äga och hyra ut fastigheter, bilar, maskiner för bilverkstäder och mekanisk verkstadsindustri samt äga och förvalta värdepapper, finansiera leasing av nya och begagnade lastvagnar, maskiner och personvagnar, dock ej sådan finansieringsverksamhet som regleras i bank- och kreditaktiebolagslagen jämte därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Atteviks Bil AB

Organisationsnummer:

556213-0400

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Anna Karin Kristina King

Bolaget registrerat:

1981-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

70100 - Verksamheter som utövas av huvudkontor

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0470-75 31 00