facebook_pixel
Hitta.se

Om Atteviks

Atteviks Personvagnar AB finns nu på 6 orter i Småland

Vår strävan är att finnas nära Dig som med ett tätt servicenät inom Småland. Äger Du en bil av något av de märken vi saluför så skall det finnas en service verkstad nära Dig som är fullauktoriserad för Ditt märke.

Kopplingen till Scania och Volkswagen (där också Audi och Skoda ingår) finns kvar och är en del i förklaringen till framgången. Men den största förklaringen är utan tvekan Atteviksandan. Den anda som Sigvard färgade sitt företag med från grunden och som sedan växt sig starkare genom alla som arbetat - och arbetar - på Atteviks.

Atteviks har 2,6 i betyg!

Atteviks har betygsatts av sju personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,6 /5

7 betyg. 4 kommentarer

Stefan S.

för 6 månader sedan

Skulle köpa en ID.4 och försökte göra affär med Atteviks. Mailade två olika säljare den ena svarade inte och den andra svarade men verkade inte speciellt intresserad. Fick vända mig till en annan VW handlare som visste hur man gör affärer. Men vad vet jag, Atteviks kanske skolkade när de gick säljarutbildningen. Är iaf. glad att Atteviks visade sitt rätta jag redan i början så slapp jag eventuella tråkigheter längre fram. Är du i tankarna att köpa en VW eller Audi så är mitt tips att du gör det någon annanstans än hos Atteviks.

Daniel

för mer än ett år sedan

SÄMSTA SERVICE JAG VARIT MED OM! NÄR JAG FÖRRA GÅNGEN UTFÖRDE EN SERVICE DÄR KLANTADE DOM TILL SIG OCH MIN BIL BLEV STÅENDE EN VECKA! JAG BETALADE ÄNDÅ OCH BLEV LOVAD EN BRA KOMPENSATION VID NÄSTA SERVICETILLFÄLLE. IDAG HÄMTADE JAG UT MIN BIL FRÅN SERVICE OCH DOM VÄGRADE KOMPENSERA MIG, DET JAG TILL SIST FICK VAR ETT NYTT TORKABLAD FÖR 170KR. DETTA ÄR HELT ORIMLIGT SOM "BRA KOMPENSATION" NÄR DESSA TVÅ SERVICETILLFÄLLEN KOSTAT MIG NÄRMARE 9000KR. SKAMLIGT ÄR ÄVEN HUR PERSONALEN AGERAR OCH STÅR OCH ANTYDER ATT JAG ÄR ORIMLIG OCH ATT JAG SKA VARA GLAD FÖR MITT TORKABLAD SAMT ATT DOM ERSATTE EN LAMPA DOM SJÄLVA HADE HAFT SÖNDER! PINSAMT I MIN MENING, KOMMER ALDRIG MER ATT GÅ DIT OCH REKOMMENDERAR INGEN ATT UTFÖRA SIN SERVICE DÄR!

Witek

för mer än ett år sedan

First, I was sent back to another place, after 30 minutes of searching I returned to the site. Then the order was accepted. When the next day I went for a part, it turned out that there was no order !! If they do not want to support foreigners, they will not place it in the advertisement

Witek

för mer än ett år sedan

First, I was sent back to another place, after 30 minutes of searching I returned to the site. Then the order was accepted. When the next day I went for a part, it turned out that there was no order !! If they do not want to support foreigners, they will not place it in the advertisement

Karta och andra adresser

John Bauersgatan 1, 553 23 Jönköping

Atteviks har verksamhet på John Bauersgatan 1, Jönköping. 

Atteviks har 8 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Jönköpingskontoret är Audi Nässjö - Atteviks i Nässjö.

Atteviks gick med vinst (2020)

Atteviks gick med vinst, 2 675 000 kr. Atteviks ökade sin omsättning med 9,6% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 18 anställda, snittlönen har minskat 0,11%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Atteviks Bil AB:

Bolaget skall äga och hyra ut fastigheter, bilar, maskiner för bilverkstäder och mekanisk verkstadsindustri samt äga och förvalta värdepapper, finansiera leasing av nya och begagnade lastvagnar, maskiner och personvagnar, dock ej sådan finansieringsverksamhet som regleras i bank- och kreditaktiebolagslagen jämte därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Atteviks Bil AB

Organisationsnummer:

556213-0400

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Dan Axel Lennart Jonsson

Bolaget registrerat:

1981-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

70100 - Verksamheter som utövas av huvudkontor

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 036-34 88 00