Hitta.se
AU Larsson Trading AB

AU Larsson Trading AB

i Bromma

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556663-0975

Agneta Larsson

Ulf Larsson

Om AU Larsson Trading AB

För några år sedan startade vi ett företag, där vi fick möjlighet att bygga upp en återkommande inkomst. Affärsidén byggde på att handla direkt från tillverkaren, marknadsföra inköpskanalen, bygga konsumentnätverk och med ökad omsättning få vinstdela med företaget. Produktsortimentet var genialt; hem-, hälso- och skönhetsprodukter, dvs sånt som alla använder. Idag har det öppnats en unik möjlighet: Starta en egen WEBbutik med 1000-tals produkter för under 400:-. Vi vill gärna inspirera andra människor att på detta sätt säkra sin ekonomiska framtid. Känns det spännande, kontakta oss för mer information!

Vad tycker du om AU Larsson Trading AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Alviksvägen 53B, 167 53 Bromma

AU Larsson Trading AB har verksamhet på Alviksvägen 53B, Bromma. 

AU Larsson Trading AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Brommaskontoret är Au Larsson Trading AB i Ekerö.

AU Larsson Trading AB gick med förlust (2021)

AU Larsson Trading AB gick med förlust, -429 000 kr. AU Larsson Trading AB minskade sin omsättning med -9,91% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Au Larsson Trading AB:

Bolaget ska arbeta med en tredimensionell företagsverksamhet både nationellt och internationellt. Vi bygger upp affärssystem tillsammans med andra oberoende egna företagare. Vi arbetar i team och våra visioner är att bygga upp tillgångar som på sikt ger avkastning i form av passiva inkomster. Vi arbetar med direktmarknadsföring och direktförsäljning samt distribution där vi samarbetar med ett växande antal leverantörer och samarbetspartners som har goda kunskaper om framtidens e-handel. Vi arbetar också med person och ledarskapsutveckling vilket utgör en viktig del för att kunna skapa långsiktiga och stabila relationer med människorna i vårt team. Man kan säga att vi arbetar med framtidens franchising för den vanliga människan. Dessutom bedriver vi verksamhet som tandläkare. Därutöver ska vi förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Au Larsson Trading AB

Organisationsnummer:

556663-0975

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Ingrid Agneta Jarl Larsson

Bolaget registrerat:

2004-06-17

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86230 - Tandläkarverksamhet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 073-241 40 00

Mobilformat för 073-350 66 88