Hitta.se
Auktionsbyrån Effecta AB - Antikviteter, Auktioner, Pantbanker
Auktionsbyrån Effecta AB

Auktionsbyrån Effecta AB

i Västerås

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556255-2900

Växel

Högtider kan påverka öppettiderna

Om Auktionsbyrån Effecta AB

Auktionsbyrån Effecta AB är etablerad 1983 i Västerås av Tapio Hurtta och har sedan starten genomfört ca 1200 auktioner.

Företaget har för närvarande 9 heltidsanställda medarbetare. Arbetsområdet räknas till hela Mellansverige. Konst och antikviteter värderas av värderingsmän förordnade av handelskammaren.

Effecta håller auktioner varje måndag och Kvalitén vår och höst. En av företagets specialiteter är att erbjuda nyckelfärdiga lösningar vid avveckling av hem.


Auktionsbyrån Effecta AB har 4.0 i betyg!

Auktionsbyrån Effecta AB har betygsatts av sex personer varav fem även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4.0 /5

6 betyg. 5 kommentarer

Roger L.

för mer än 6 månader sedan

Bra

Marcus S.

för mer än 6 månader sedan

Oförskämd chef och inget trevligt ställe

Lars-Ola Ö.

för mer än ett år sedan

Jag har alltid blivit bra bemött och handlar eller lämnar saker ibland, har alltid funkat smidigt. Lars-Ola

Peter A.

för mer än ett år sedan

Mycket trevlig personal det uppskattas

Tidigare K.

för mer än ett år sedan

Hej, vore bra om man var tydligare med leveranskostnader. Det blir annars väldigt svårt för kunden att bedömma huruvida ett pris är skäligt eller ej. Leveranskostnaden kan vara en stor del av en varas totalkostnad. I mitt fall skulle det kosta ca 2 000 kr för att få mina Ittala-glas hemlevererade, vilka kostade betydligt mindre i inköp. Kanske borde Ni ta fram födelaktiga leveranslösningar av de varor Ni förmedlar via Er auktionssajt? (Långt ifrån alla Era kunder bor i storstäderna.) :) Annars bra.

Företaget svarar

Riktigt bra och relevanta synpunkter! En av våra huvudsakliga prioriteringar under 2020 är att förbättra och effektivisera tillhandahållandet av frakter för våra kunder. Vi befinner oss i en expansionsfas för tillfället så det kommer tyvärr ta ett tag till innan alla bitar är på plats då vi även kommer att förbättra sajten som helhet med fler funktioner, ökad säkerhet och användarupplevelse. Frakterna är och har alltid varit en utmaning i vår bransch i och med att vi arbetar med ömtåliga, unika och extremt känsliga föremål som är både svårhanterliga samt lätt kan skadas i hanteringen. Många transport -och speditionsföretag vill inte arbeta med den här typen av leveranser pga att de vet att de åsamkar mycket skador på paketleveranser överlag. Vi har dock varit skonade från nästan allt sådant under 2019. Lägg där till att hela transportbranschen nu tvingas höja sina priser, dels pga att regeringen höjt skatten på drivmedel med 1 kr/liter vilket slår hårt mot transportbranschen samt att de generella lönerna för löntagare skall justeras upp med 2 % enligt avtal i april. Det blir en utmaning, men vi är fast beslutna om att lyckas trots omständigheterna. Stort TACK för bra synpunkter! Kristoffer Hurtta VD

Karta och andra adresser

Österleden 2, 721 35 Västerås

Auktionsbyrån Effecta AB har verksamhet på Österleden 2, Västerås. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 021-10 84 20