Hitta.se
Börjessons Bil AB - Bilförsäljning, Fordonsuthyrning, övrigt, Bildelar & Biltillbehör, Däckservice & Däckförsäljning, Bilverkstäder, Bilplåt- & Billackeringsverkstäder, Biluthyrning
Börjessons Bil AB

Börjessons Bil AB

i Ängelholm

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556192-8986

Växel

Reservdelar & Tillbehör

Hyrbil

Verkstad/Service

Skadeverkstad

Stängt
Helsingborgsvägen 25 Karta

Leveransadress

Box 1067
262 21 Ängelholm

Om Börjessons Bil AB

Auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar -försäljning och service

Fullservice företag gällande tillbehör, reservdelar, däck, bilfinansiering.

Se hemsida för aktuella öppettider.


Börjessons Bil AB har 3.5 i betyg!

Börjessons Bil AB har betygsatts av sex personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.5 /5

6 betyg. 4 kommentarer

Johan

för mer än ett år sedan

Kanon service. Lämnade bil för service på vw verkstaden. Fick väldigt bra bemötande från service personalen. Var hos olika personer vid besöket och alla var väldigt bemötande och trevliga

Richard M.

för mer än ett år sedan

De skulle fixa en lackeringsskada samt lackera om en fälg efter en lätt påkörning. Från första kontakt till halvfärdig bil tog det nästan 5 månader, dock hade dom bara bilen i ca 2 veckor. Lackarbetet blev bra när det väl var klart. När bilen var klar så blev jag uppringd och då frågade jag om fälgen också var lackerad då den låg i bakluckan vilket jag hade informerat om vid inlämning. Svaret blev att han skulle kolla detta och se till att det hade blivit gjort eller ta ut fälgen. Jag hämtar bilen samma kväll i mörker och missar att upptäcka att höger passagerarruta har fått 3-4 skrapmärken på ca 10-12cm, det ser jag först nästa morgon(lördag). Dom går inte att missa då man ser dom varje gång man tittar i höger spegel. Jag förstår inte hur man kan lyckas med något sånt och inte stå för det. Efter allt strul vid bokning känner jag bara att jag inte orkar ta tag i det och reklamera så jag struntar i det. Ett par dagar senare blir jag uppringd av Emilia som undrar när jag kan komma förbi med fälgen som de inte hade lackerat.... Det var tur att jag satt i ett litet möte med kollegor runtomkring annars hade det samtalet nog spårat helt. Jag har inte lämnat in fälgen och tänker inte heller göra det då jag aldrig igen sätter en fot innanför deras dörrar. Mest synd tycker jag nog om Länsförsäkringar som betalade 36 tusen för denna "reparation".

Jens

för mer än ett år sedan

God service men höga priser. Fick pris på 3 800 kr för att byta lampa på Passat. Kostade 1800 kr på Mekonomens verkstad. Prisskillnad på lampa var 1000 kr för "märkeslampa". Den andra sorten behöver inte ens hålla hälften så länge för att det ska löna sig att till annan verkstad.

Alfred S.

för mer än ett år sedan

Kunnig personal, Har varit här och fått hjälp med att laga bilen samt montera torkarblad och hyrt bil, snabbt och smidigt. Rekommenderar det här företaget!

Karta och andra adresser

Helsingborgsvägen 25, 262 72 Ängelholm

Börjessons Bil AB har verksamhet på Helsingborgsvägen 25, Ängelholm. 

Börjessons Bil AB har 10 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Ängelholmskontoret är Däckcentrum i Ängelholm.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0431-45 85 00

Telefonformat för 0431-45 85 21

Telefonformat för 0431-45 85 50

Telefonformat för 0431-45 85 65

Telefonformat för 0431-45 85 36