Hitta.se

Bahnhof AB

i Stockholm

Org.nr. 556519-9493

Huvudkontor

Tunnelgatan 2 Karta

Leveransadress

Box 7702
103 95 Stockholm

Om Bahnhof AB

Bahnhof AB är verksam inom trådbunden telekommunikation och hade totalt 290 anställda 2022. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1995. Bahnhof AB omsatte 1 730 708 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

1.8
12 omdömen
B

Boaz S.

för 4 månader sedan

Bra kundtjänst.

R

Rein Y.

för mer än ett år sedan

Undrar om det går snabbare att nå deras kundsupport om jag går till dem i Stockholm från Luleå, än om jag ringer dem. Jag gissar att det är snabbast att gå.

J

Johan

för mer än ett år sedan

superb. support svarar direkt

A

Anonym

för mer än ett år sedan

Deras kundservice går i princip inte att få tag i. Efter 1-2 timmar i kö kommer man sällan fram. Om du mot förmodan kommer fram får man hoppas på att just ditt ärende inte skulle till en annan avdelning, för då kopplas du om och måste vänta på att någon på Bahnhof får lust att svara igen, vilket tar ytterligare 1-2 timmar. Helt sjukt. Mitt tips: Ring dom inte. Du blir bara förbannad. Maila om du måste. Om du verkligen vill ha någon form av kundservice för ditt bredband, ta en annan leverantör.

Läs mer...
Å

Åke T.

för mer än ett år sedan

Drygt 2 timmar i telefonkö, står då otur att få prata med kundtjänst då kopplas samtalet ned med hänvisning till att det är många ringer. Har mailat får se om dom ringer upp, då mailen stängs av 1/1-19 pga pattformsbyte, kan inte bekräfta adressen det är problemet som jag jagar dom om.

Läs mer...
L

Lena B.

för mer än ett år sedan

Suttit två timmar i kö idag och när jag väl kom fram blev jag bortkopplad. Ringde upp igen nga ggr och då var alla linjer upptagna och sedan var det plötsligt stängt för dagen. SKANDAL! Har en router som ej fungerar och önskar hjälp med den. Vad är detta för uruselt företag? Funderar skarpt på att byta operatör om ni inte ringer upp mig senast i morgon (14 dec).

Läs mer...
J

Jeanette M.

för mer än ett år sedan

Vi har sökt Banhof per telefon i en veckas tid utan att dem svarat. Vi har även skickat mail utan att få någon respons. Vad som dessutom är mindre roligt är att telesvaret meddelar att den förväntade kötiden är 10 min och vandrar neråt till 4, hoppar sedan tillbaka till 10 min. Och så har det varit i nästan två timmar nu.

Läs mer...
J

Jordis

för mer än ett år sedan

65 min i telefon kö. Är det service kommer att byta till någon annan, så fort jag kan. Och frågar någon så är det inte Bahnhof jag rekommenderar.............

T

Trött K.

för mer än ett år sedan

Värdelösa på att svara på telefon och Mail.

K

K.turac

för mer än ett år sedan

Urusel service. Har bredband hos dom men det tog c:a 14 månader innan det började fungera. Nu sist bytte dom router och både TV och internet försvann igen Får se hur många månader det kommer att ta denna gång. Dom skall be teknikerna att titta på det.

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Tunnelgatan 2, 111 37 Stockholm

Bahnhof AB har verksamhet på Tunnelgatan 2, Stockholm. 

Bahnhof AB har 12 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Bahnhof AB (publ) - Kontor Sveavägen i Stockholm.

Bahnhof AB gick med vinst (2022)

Bahnhof AB gick med vinst, 218 657 000 kr. Bahnhof AB ökade sin omsättning med 7,88% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 290 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Bahnhof AB (publ):

Aktiebolaget ska bedriva försäljning av mjukvaror, hårdvaror samt tjänster inom datakommunikation, produktion och försäljning av mediaprodukter och mediatjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bahnhof AB (publ)

Organisationsnummer:

556519-9493

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

K.N. Telecom AB

VD:

Jon Karlung

Bolaget registrerat:

1995-07-16

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

61100 - Trådbunden telekommunikation

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 010-510 00 00