Hitta.se

Om BAUHAUS & Co

BAUHAUS & Co är verksam inom Blomsterhandel och Byggvaror & Järnaffärer i Örebro.

BAUHAUS & Co har 2 i betyg!

BAUHAUS & Co har betygsatts av sex personer varav fem även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2 /5

6 betyg. 5 kommentarer

Esther N.

för mer än 6 månader sedan

butikschef inte kompetent, ingen personal i butiken, det är mycket svårt att få hjälp i den här butiken, organisationen är en stor katastrof

Ansgar A.

för mer än 6 månader sedan

Bäst

Anders

för mer än ett år sedan

Okunnig personal och inte serviceinriktade

Abdul K.

för mer än ett år sedan

Jag har anlitat Bauhaus som entreprenör att totalrenovera mitt badrum. Företaget använde sig av underentreprenörer som var utlänningar och kunde knappast svenska. De lämnade märken (små skador) på dörren och karmen som jag ville behålla. Det blev skador på tomten under skräpsäckarna. Renoveringens sista dag, då de skulle besiktiga badrummet var badrummet så skräpigt och lortigt att man inte kunde se om det var något fel under skräpet. De ville inte rengöra det för att det, enligt de, inte ingick i offerten som var på 10 sidor förutom förslag på badrumsmöblerna. Toalettsitsen är snedtillverkad. Överfyllnadsringarna passar inte i tvättställen. De två sistnämnda har de i och sig lovat att ordna nu. Skarvarna mellan golvet och väggarna är inte täta med silikon, skarvarna är inte fina. Svaret på att fixa till dessa fel är blankt nej. Kostnaden blev 244719 kr före ROT-avdraget. Badrumsmöblerna som var dusch, tvättställ, kommod, spegelskåp och två långskåp ingick i priset. Aldrig mer Bauhaus byggbranschen! Obs! Mitt omdöme gäller inte butiken.

Johnny

för mer än ett år sedan

Riktigt varmt när jag var där, säkert mot 35 grader så man höll på att tuppa av. Inte är dem service inriktade heller, dryg personal som för det mästa har brottom så ingen hjälp dår man heller.

Karta och andra adresser

Säljarevägen 7, 702 36 Örebro

BAUHAUS & Co har verksamhet på Säljarevägen 7, Örebro. 

BAUHAUS & Co har 21 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Örebroskontoret är BAUHAUS & Co i Västerås.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 019-767 20 00