Hitta.se
Berners Person- och Transportbilar AB - Bilförsäljning, Bildelar & Biltillbehör, Lastbilar, Bussar & Specialfordon, Bilverkstäder
Berners Person- och Transportbilar AB

Berners Person- och Transportbilar AB

i Sundsvall

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556648-0983

Växel

Leveransadress

Gesällvägen 12
857 53 Sundsvall
Gesällvägen 12 Karta

Om Berners Person- och Transportbilar AB

Berners Person- & Transportbilar AB finns lokaliserade till Östersund, Sundsvall, Härnösand, Sveg och Åre med försäljning av nya och begagnade bilar samt en väl utbyggd verkstads- och reservdelsförsäljning. Bolaget är återförsäljare för Audi, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda och SEAT. Därutöver har Berners ett stort serviceutbud avseende verkstäder, däck och bilvård. Vi har ett 100 procent miljötänk och tillhandahåller en av Sveriges miljövänligaste tvättanläggning i Sundsvall och Östersund.


Berners Person- och Transportbilar AB har 2.8 i betyg!

Berners Person- och Transportbilar AB har betygsatts av fem personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.8 /5

5 betyg. 4 kommentarer

Eva-Lotta S.

för 2 månader sedan

Jag servade min bil och någon dag efteråt släppte plastskyddet under motorn så jag fick ringa bärgare som såg att man satt fast skyddet med buntband, jag kontaktade o berättade allt, dom tog på sig att sätta tillbaka skyddet utan kostnad och som kompensation för att bärgare tillkallats så skulle man åtgärda en glapp kontakt till airbag sensor vilket man inte gjorde utan dom talade bara om att det var glappt och att det skulle kosta 1500 kr att laga .... Gången innan jag lämnade in på service så påstod man att alla bromsskivor behövde bytas 2020 o alla bromsbelägg... Dom sitter kvar och fungerar utmärkt så det känns som dom ville tjäna pengar på en kvinna som inte kan så mycket men jag har vänner som kan istället... Aldrig att jag låter personal från Berners röra min bil igen!! Bortkastade pengar och det kostade mig mer än det smakade...

Ann-Marie K.

för mer än ett år sedan

Proffsigt och bra bemötande i allt som handlar om våra bilar !

Jan W.

för mer än ett år sedan

Hade bilen inne på verkstaden. Hade jättesvårt att få kontakt med firman för att veta när den skulle bli klar. När bilen var reparerade tog det inte mer än två veckor så stannade bilen på motorväg och fick bogseras till en annan verkstad, för i princip samma fel.

Nrf817

för mer än ett år sedan

urdåliga kundstolar

Berners Person- och Transportbilar AB gick med vinst (2022)

Berners Person- och Transportbilar AB gick med vinst, 19 090 000 kr. Berners Person- och Transportbilar AB minskade sin omsättning med -10% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 96 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Berners Tunga Fordon AB:

Bolaget ska bedriva försäljning av motorfordon jämte reservdelar och tillbehör till motorfordon ävensom bedriva reparationsverkstad för motorfordon samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Berners Tunga Fordon AB

Organisationsnummer:

556648-0983

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Berner & Co, AB

VD:

Marcus Erik Nordqvist

Bolaget registrerat:

2004-01-07

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45201 - Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 060-64 64 00