Hitta.se

Best Transport AB

i Malmö

Org.nr. 556623-6278

Om Best Transport AB

Best Transport AB är verksam inom övriga stödtjänster till transport och hade totalt 195 anställda 2022. Antalet anställda har minskat med 9 personer sedan 2021 då det jobbade 204 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2002. Best Transport AB omsatte 811 895 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

2.8
9 omdömen
R

Richard B.

för mer än ett år sedan

Killen som levererar ringer en gång, samtalet bryts direkt när jag svarar. Jag ringer upp direkt och går ner till porten. Ingen där. Jag står kvar nere vid porten och ringer upp tre gånger. Inget svar. Någon minut senare får jag ett sms att "leveransen misslyckats" med en bild på en port där man inte ser portnumret. Eftersom jag stått nere vid min port under den här tiden kan jag med 100% säkerhet säga att han gått till fel port. När jag kommer upp till lägenheten ser jag honom från lägenhetsfönstret och ser hur han trycker bort mitt samtal när jag ringer.

Läs mer...
L

Lucas A.

för mer än ett år sedan

Håller ej tiderna som man bestämt och man får ingen information från företaget. Kundtjänst är inte bemötande eller speciellt trevliga heller. Otroligt dåligt att de även avbokar leveransen samma kväll som det ska levereras. Ni tar betalt för en tjänst ni inte levererar samt slösar era kunders tid genom att friskt avboka den planerade leveranstiden klockan 21:00 samma kväll. Mitt paket har legat i erat lager i snart en vecka och jag får inte heller åka och hämta det själv. Kommer aldrig använda mig av eller rekommendera detta företag. Postnord är en dröm jämfört med upplevelsen jag fått här.

Läs mer...
R

Rolf E.

för mer än ett år sedan

Väntade till kl 23 fick ingen leverans Ringde deras journummer tryckte för Malmö men hamnade i Stockholm, behöver inte skriva mer. Men meddelar Vinoteket att se sig om efter en ny leverantör.

V

Viktoria

för mer än ett år sedan

TOPPENBRA!

V

Viktoria

för mer än ett år sedan

Fick min leverans ikväll. Allt fungerade perfekt. Trevligt och smidigt allting. TOPPEN! TACK!

T

Totalt U.

för mer än ett år sedan

Jag beställde ifrån Best Transport AB i och med att de kör hem till dörren. Perfekt! Jag bor på fjärde våningen utan hiss och har ryggproblem så det är perfekt! ...Men nä, trots att jag skrev klart och tydligt på ordern att man får gå in till grannen och be dem öppna grinden för att för många ungdommar och knarkare tar sig in och pundar så bestämde de sig att strunta i den upplysningen. Morgontidig Distribution sätter paketet utanför dörren, de klarar av den detaljen, men inte best som desutom är dyrare. Första och sista gången jag anlitar de för att köra hem mina varor. Om det står "till dörren" så skall det vara till dörren. hade jag kunnat ge mindre än en stjärna hade jag gjort det.

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Lundavägen 142, 212 25 Malmö

  Best Transport AB har verksamhet på Lundavägen 142, Malmö. 

  Best Transport AB har 11 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Malmöskontoret är Best Transport AB i Jönköping.

  Best Transport AB gick med vinst (2022)

  Best Transport AB gick med vinst, 11 594 000 kr. Best Transport AB ökade sin omsättning med 3,82% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 195 anställda, snittlönen har minskat 0%.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Fordon registrerade på Best Transport AB

  Totalt antal fordon: 73

  Senaste införskaffat: en Mercedes-Benz Sprinter. Fordonet köptes 2024

  Visa värdering och all info i bilregistret

  Verksamhetsbeskrivningen för Best Transport AB:

  Föremålet för bolagets verksamhet är att direkt eller via dotterbolag bedriva: - förmedling av transporter, gods och personbefordran (taxi) - internationell och nationell kurirverksamhet - administrativ service - uthyrning av bilar och maskiner främst mobitexutrustning - fakturabelåning, kapitalinvesteringar i företag, finansbolag och kreditaktiebolag dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om kreditmarknadsbolag - handel med värdepapper - reklam, reklamuthyrning, tillandahållande av varor och tjänster i samband med försäljning och uthyrning av reklam - montering av datorer, olika hanteringstjänster och andra tjänster i sambande med transporter - flygexpress service - transport och lagerlogistiklösningar - expresstransporter med tåg, bil och flyg - IT-logistik - budtransporter i Sverige - med nämnda verksamheter förenlig verksamhet, ävensom äga och förvalta fastigheter och värdepapper.

  Verksamheten ingår i:

  Best Transport AB

  Organisationsnummer:

  556623-6278

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  Best Transport Holding AB

  VD:

  Mats Rikard Steen

  Bolaget registrerat:

  2002-03-19

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  52290 - Övriga stödtjänster till transport

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 040-21 52 15