facebook_pixelBildelslagret Returen AB - Förlösavägen 159, Kalmar | hitta.se
Hitta.se

Få offerter från bilverkstäder i Kalmar

Jämför priser och omdömen från tillgängliga företag!

Proffs.se

Om Bildelslagret Returen AB

Bildelslagret Returen AB är verksam inom detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar och hade totalt 3 anställda 2020. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1993. Bildelslagret Returen AB omsatte 5 406 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Är det här ditt företag?

När viktig information saknas om ditt företag får ni färre kundkontakter. Kostnadsfritt första 30 dagarna!


Komplett bevakning av företag med UC Håll Koll

Bli direkt meddelad om förändringar görs för ditt förtag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapningLäs mer och skaffa ID –Skydd för företag!

Förbättra ditt företags kassaflöde

Bildelslagret Returen AB har 3.0 i betyg!

Bildelslagret Returen AB har betygsatts av två personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.0 /5

2 betyg. 2 kommentarer

Martin

för mer än ett år sedan

Köpte en dragkrok av Bildelslagret Returen AB via bildelsbasen. Blev tyvärr en heldel problem med detta köp. Innan vi köpte draget så säkerställde vi att allt vi egentligen inte var intresserade av draget, utan främst elen till draget, så vi frågade om allt som behövdes för att koppla in elen följde med; "Vi är egentligen främst intresserade av elsatsen så vill bara kolla om allt som behövs för att koppla in elen följer med? Hur mycket skulle frakten kosta för detta?". Fick svaret: "Hejsan ! ja kabelhärvan upp till boxen följer med krocken frakten blir 200kr Mvh Bildelslagret", vi tolkade det som att allt som behövdes följde med. Vi genomförde köpet, draget skickades och hanteringen kring det hela fungerade bra. Snabb frakt, paketeringen var iofs dålig (bara bubbelplast, ingen kartong eller liknande), men det gjorde inte oss så mycket eftersom vi bara var ute efter elen. Det stod i annonsen att "lite ytrost finns", detta går bevisligen att tolka fel. Vi höll på en kväll för att försöka få loss elkabeln från dragkroken eftersom allt var sönderrostat. Jag hade aldrig vågat installera detta draget på någon bil. Men det spelade mindre roll för vår del eftersom vi ändå bara behövde elen. När vi sen kopplade in elen i bilen, så upptäckte vi att en modul som behövs för att göra detta saknas. Vi kontaktade Bildelslagret Returen AB flera gånger under ca. två veckors tid, tillslut fick vi svaret: "den delen fanns inte". Frågade tillbaka hur vi skulle lösa detta och fick till svar att "Du har köpt krock med tillhörande kabelhärva till boxen som vi skrev boxen säljs separat Mvh Bildelslagret Returen AB". Verkar inte finnas något intresse från Bildelslagret Returen AB att lösa detta, utan det slutade med att vi fick köpa till den saknande modulen från ett annat ställe. Hade haft förståelse för att det hela kunde misstolkas, kan tycka att man kunde fått någon form av kompensation, eller i alla fall möjlighet att lämna tillbaka grejerna, eller åtminstoende en vettigt förklaring med erkännande att det blivit fel. Istället ignoreras problemet helt och man lägger skulden på kunden. Bespara er tid och frustration genom att handla någon annanstans.

Lindha,bilexpo

för mer än ett år sedan

Hjältar :)

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Förlösavägen 159, 393 65 Kalmar

Bildelslagret Returen AB har verksamhet på Förlösavägen 159, Kalmar. 

Bildelslagret Returen AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Kalmarskontoret är Molins Liftar i Kalmar.

Bildelslagret Returen AB gick med vinst (2020)

Bildelslagret Returen AB gick med vinst, 2 068 000 kr. Bildelslagret Returen AB ökade sin omsättning med 27,71% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Bildelslagret Returen AB:

Bolaget skall bedriva handel med reservdelar till bilar, köp och försäljning av bilar, bildemontering och uthyrning av liftar och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bildelslagret Returen AB

Organisationsnummer:

556475-6061

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1993-11-19

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45320 - Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 0480-47 20 70