facebook_pixelBilprovningen - Kuskvägen 1, Sollentuna | hitta.se
Hitta.se
Bilprovningen - Fordonsbesiktningar

Om Bilprovningen

Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är Bilprovningen din trygghet för säkra fordon och bättre miljö. Vi erbjuder både kontrollbesiktning och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon men erbjuder även e-Diagnos (kontroll av bilens elektronik), Bilkontroll och Bildiagnos. Med 100 stationer från Skurup till Karesuando är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen ägs av svenska staten. För mer information besök www.bilprovningen.se!


Bilprovningen har 1.5 i betyg!

Bilprovningen har betygsatts av sex personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.5 /5

6 betyg. 4 kommentarer

Ludvig K.

för 5 månader sedan

Oproffisionell personal och otrevliga

Zhane

för mer än ett år sedan

Absolut godkända på det tekniska, men personalen var så otrevlig med noll servicekänsla. Vi kommer på vår besiktningstid och får höra att i coronatider behöver vi inte gå in och anmäla oss "vi ser att bilarna är utanför". Men vi blir ignorerade i 20min innan den otrevligaste personalen i förbifarten säger "ni vet att ni inte har någon tid hos oss va?". Tydligen fel i deras system så vår tid med bekräftelsemail och allt inte dykt upp. Personen var också otrevlig vid ombokningen, och när det påmindes om ett tillägg hon BETT om att bli påmind om vid tiden dagen efter. Besikta bilen kan en göra varsomhelst, skadar inte med ett bra bemötande den korta stunden iallafall.

Ragnar

för mer än ett år sedan

En sprucken reflex ledde till underkänt! Gränsen för vad som kan anses acceptabelt har tydligen förskjutits på senaste tiden. Nu satte jag dit en ny och, enligt besiktningspersonalen var det bara att åka dit och visa upp den. Kollade just hemsidan Sollentuna-Häggvik och där står att Drop-in är öppet 07:00-15:00 Må -Fr,varför jag åkte dit idag på morgonen kl 08:10. Vid incheckningen fick jag veta att Drop-in var stängt. Detta är ingen bra kundservice! Skämsmössan på!

Lennart L.

för mer än ett år sedan

Var in och bad de kontrollera fjäderbenslagringen fram på min V70, de sa att det inte var något fel på den, men däremot var det fel på krängningshämmarna höger sida. Bytte dessa, men oljudet var kvar. Lossade på höger stötdämpare och fjäderbenslagret var kass! Om de inte kan upptäcka detta så borde de inte åta sig jobbet

Karta och andra adresser

Kuskvägen 1, 191 62 Sollentuna

Bilprovningen har verksamhet på Kuskvägen 1, Sollentuna. 

Bilprovningen har 115 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Sollentunaskontoret är Bilprovningens Registreringsbesiktning vid import i Kista.

Bilprovningen gick med vinst (2020)

Bilprovningen gick med vinst, 84 555 000 kr. Bilprovningen ökade sin omsättning med 1,01% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 527 anställda, snittlönen har minskat 0,01%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för AB Svensk Bilprovning:

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att direkt eller indirekt bedriva besiktningsverksamhet i enlighet med gällande fordonslagstiftning, samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

AB Svensk Bilprovning

Organisationsnummer:

556089-5814

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Karl Erik Andreas Myhrman

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

71200 - Teknisk provning och analys

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-600 600