Hitta.se
Bilstjärnan AB

Bilstjärnan AB

i Falun

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556988-2532

Om Bilstjärnan AB

Bilstjärnan AB grundades 2014 och ingår i samma koncern som Mobility Motors Sweden AB. Vi är en fullserviceanläggning för Mercedes person- transport- och tunga lastbilar samt Nissan person- och lätta transportbilar. Nybilar, begagnade bilar, service, reservdelar samt olika finansierings- och försäkringslösningar ­ allt detta kan du få hjälp med här hos oss. Välkommen in till oss för att bekanta dig med våra produkter och träffa vår kompetenta personal.

Bilstjärnan AB har 2.8 i betyg!

Bilstjärnan AB har betygsatts av sex personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.8 /5

6 betyg. 4 kommentarer

Joao P.

för mer än ett år sedan

Jag köpte min första Nissan efter flera märker. Vi har två Subaru men jag skulle vilja ha en van som Subaru har inte. Jag bokade via websidan med Nissan Falun en dag för att byta kamrem i min bil. Personal från verkstad ringde mig och jag konfirmerade att jag skulle vilja byta kamrem och göra service. På plats en vecka sen personen sa till mig: Vi var inte förbered att byta kamrem, sa du kam kommer en annan dag för att gjora den. Nissan tar ingen hänsyn till kunden, lyssnar inte på kunden och det var min sista gång på en nissan-verkstad.

Benny E.

för mer än ett år sedan

De ska inte reparera bilar man får ut en bil utan bakbromsar och man ska komma tillbaka ca två veckor senare så ska de laga de har inte kunnat ficksatt framvagnen så man har sabbat två omgångar däck de kan inte serva en bil efter servis så fick man fylla glykol efter sa en vecka en skärma är ett högt betyg

T.h.

för mer än ett år sedan

Fick en offert på att köpa min begagnade bil och vi bokade tid för att göra klart. Dagen efter när jag kom, fick jag ett skambud och de försökte sänka priset med ca 20 000 kr. Trots att de själva intygade att bilen är i så bra skick och servad bara på Bilstjärnan. Helt oförskämt, Bilstjärnan! Hur kan man göra så här???

Mickie

för mer än ett år sedan

Trevlig och kunnig personal

Karta och andra adresser

Ingarvsvägen 12, 791 77 Falun

Bilstjärnan AB har verksamhet på Ingarvsvägen 12, Falun. 

Bilstjärnan AB gick med vinst (2022)

Bilstjärnan AB gick med vinst, 1 334 000 kr. Bilstjärnan AB minskade sin omsättning med -6,02% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 21 anställda, snittlönen har ökat 0,03%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Bilstjärnan AB:

Bolagets verksamhet skall omfatta köp och försäljning av nya och begagnade motorfordon. Vidare skall verksamheten omfatta köp och försäljning av original servicedelar och tillbehör, samt service reparationer av fordon och liknande aktiviteter. Verksamheten kommer även att innefatta försäljning av finans och försäkringsprodukter i samband med försäljning av motorfordon. Bolaget kommer också att äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bilstjärnan AB

Organisationsnummer:

556988-2532

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Mobility Motors Group Sweden AB

VD:

Dimitrios Lenis

Bolaget registrerat:

2015-01-20

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45110 - Handel med personbilar och lätta motorfordon

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 023-78 31 00