Hitta.se
BjörkåSecondhand - Tavlor & Ramar, Hjälp-, Stöd- & Intresseorganisationer, Second Hand, Antikviteter, Barn- & Babykläder, Damkläder, Herrkläder, Skoaffärer, Belysningar & Lampaffärer, Bokhandel
BjörkåSecondhand

BjörkåSecondhand

i Göteborg

CheckboxVerifierat

Org.nr. 829500-1112

Om BjörkåSecondhand

Björkåfrihets (som tidigare hette Emmaus Björkå) second hand-butiker är kända för god ordning och hög kvalité. Förutom att erbjuda den mest klimatsmarta shopping som finns, går överskottet till vårt arbete för rättvisa och mänskliga rättigheter i Sverige och övriga världen. Björkåfrihet har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. 2019 blev vi också världens första ideella secondhand-organisation med kvalitets- och miljöledningssystem certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Adresser till alla inlämningsställen finns på vår hemsida. Det går också bra att skänka i våra butiker under öppettid.

Varmt välkommen!


BjörkåSecondhand har 3 i betyg!

BjörkåSecondhand har betygsatts av fyra personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3 /5

4 betyg. 4 kommentarer

Ratiba H.

för mer än ett år sedan

Super dålig bemötande. Personal som skrek på oss och skrämde mina barn. Bara för att vi lämnade in möbler som han tyckte att de var dåliga. Vi frågade om vi kan komma och hämta dem på måndag då han försökte kasta möbler på mig. När jag ville åka bilen han kastade en fåtölj bakom bilen så vi inte ska kunna åka. Det hände på Björkå second hand Backa Plan Hisingen.

Sof

för mer än ett år sedan

Sjukt höga priser och säljer fläckiga och trasiga plagg/saker.

Gubbe

för mer än ett år sedan

Synnerligen vänlig personal!

Johanna K.

för mer än ett år sedan

Bästa second hand butiken i hela Göteborg. Finns så mycket olika avdelningar och alltifrån kläder till saker. Bra priser och mycket trevlig personal.

Karta och andra adresser

Linnégatan 9, 413 04 Göteborg

BjörkåSecondhand har verksamhet på Linnégatan 9, Göteborg. 

BjörkåSecondhand har 9 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Göteborgskontoret är Emmaus Björkå i Göteborg.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-775 35 40