facebook_pixelStengärdesvägen 2G Blekinge län, Eringsboda - hitta.se
Hitta.se

Stengärdesvägen 2G

372 78 Eringsboda, Ronneby Blekinge län

Adress i Eringsboda i Eringsboda i Blekinge län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stengärdesvägen 2G.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1992

Fastigheten på Stengärdesvägen 2G är ett flerfamiljshus byggt 1992.

Bolån i Eringsboda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Eringsboda. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Eringsboda

Boendemiljön i Eringsboda

Boendemiljön i Eringsboda

Området kring Stengärdesvägen 2 består till 44% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1940- och 1980-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Fåckedjupet
Eringsboda distrikt
Eringsboda kyrka
Eringsboda

Människorna i Eringsboda

Människorna i Eringsboda

Pensionärer med medelinkomster i äldreboende

I Eringsboda bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Ronnebys kommun (51år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (63%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är se sport på tv/läsa om sport, besöka sportevenemang, lösa korsord eller sudoku, skattefrågor, kungligheter, ishockey, sy kläder, trav och galopp, krukväxter och fackliga frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 9% som högutbildade. 21% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 5% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 42%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 609 kr, vilket är 39% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 242 162 kronor i lån.

-39%

Här i Ronneby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Stengärdesvägen 2G gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,36% (0,71)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,792% (0,62)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 38,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 121% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+121%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Eringsboda

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (344 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (66 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Eringsboda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 07:15

Singelolycka Emmaboda

En personbil har kört in i ett träd på RV28 utanför Emmaboda. Föraren är avförd med ambulans, bilen bärgad, händelsen rubriceras som trafikolycka utan misstanke om brott.

Trafikolycka, singel

Rapporterat söndagen den 17 januari kl 03:48

Rv27, mellan Hallabro och Backaryd. En personbil ligger på sidan.

En personbil ligger på sidan efter en trafikolycka på riksväg 27 mellan Hallabro och Backaryd. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Olyckan har inträffat på södergående körbana. Fyra personer är involverade i olyckan, skadeläget är just nu okänt. Uppdatering kl. 17.19: Fem, inte fyra personer är involverade i olyckan. En av personerna är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen uppgift om personens skadeläge. Personbilen ska bärgas och bärgare är beställd. Polis är kvar på olycksplatsen i väntan på bärgaren.

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 08:24

Personbil kör av vägen, Eringsboda.

En singelolycka inträffar på Ronnebyvägen där en personbil kör av vägen. Bilen måste bärgas från platsen men det är okänt om någon kommit till skada.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
45%
SverigeEringsboda

Brott jämfört med riket