facebook_pixelLövstigen 7 Blekinge län, Hallabro - hitta.se

Lövstigen 7

372 76 Hallabro, Ronneby Blekinge län

Adress i Backaryd i Hallabro i Blekinge län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lövstigen 7.

Hitta hit

En villa byggd 1978

På adressen finns en villa byggd 1978. Huset är 116 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hallabro.

Bolån i Hallabro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hallabro. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Hallabro

Tomten är ca 1089 kvadratmeter

Tomten, VÄSTRA HALLEN 1:155, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VÄSTRA HALLEN 1:155 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Backaryd

Människorna i Backaryd

Människorna i Backaryd

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Backaryd bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Ronnebys kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 912 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 106 700 kronor i lån.

-30%

Här i Ronneby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Lövstigen 7 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,36% (0,71)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,792% (0,62)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 32,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 84% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+84%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Hyundai i området.

Toyota
Hyundai

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Hallabro

Det har sålts 3 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 11 207 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 8 749 kr/m2 och går upp med 38.17 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (423 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (105 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Backaryd

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 28 november kl 09:22

Personbil i olycka, E22.

Larm inkommer om en singelolycka på E22 i höjd med Högadal, i västergående riktning. En personbil ska ha kört in i mitträcket och ligger nu på sidan. En person har färdats i fordonet och ska vara ute. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Det är helt stopp i trafiken i båda riktningarna. Uppdatering: Föraren är oskadd. Bilen kommer att bärgas från platsen. Vägen är avstängd i västergående riktning.

Brand

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 06:39

Brand i hus, Folkparksvägen.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till adressen gällande brand i ett hus. Efter ett par minuter har branden släckts av en man på boendet och det skall ha brunnit innanför ytterdörren. Samtliga personer i huset skall vara ute ur byggnaden. Uppdatering : En anmälan är upprättad om mordbrand. Ingen misstänkt är gripen. Inga personskador har rapporterats.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 07:46

Flera bilar i kollision på riksväg 29.

Tre bilar uppges vara inblandade i en olycka på riksväg 29 i korsningen med Tostarpsvägen. Vägen är helt avstängd vid olycksplatsen och polis arbetar med trafikdirigering på platsen.  Uppdatering 08:00: Bärgningsarbete pågår på platsen. En person är förd till sjukhus med ambulans efter olyckan. Uppdatering: Klockan 08:30 är bärgningsarbetet färdigt och vägen är åter öppen för trafik.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
45%
SverigeBackaryd

Brott jämfört med riket