facebook_pixelRingvägen 2 Blekinge län, Karlshamn - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

374 39 Karlshamn, Karlshamn Blekinge län

Adress i Karlshamn Centrum i Karlshamn i Blekinge län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 2.

Hitta hit

En villa byggd 1952

På adressen finns en villa byggd 1952. Huset är 84 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Karlshamn Centrum.

Värderingen är 27 142 kr/m²

Villan på Ringvägen 2 värderas till ca 2 280 000 kr (27 142 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 280 000 kr

Bolån i Karlshamn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Karlshamn. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Karlshamn

Tomten är ca 995 kvadratmeter

Tomten, PENGABERGSLYCKAN 13, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten PENGABERGSLYCKAN 13 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Karlshamn Centrum

Människorna i Karlshamn Centrum

Människorna i Karlshamn Centrum

Pensionerade låg- och medelinkomsttagare i singelhushåll i villa utanför små- och medelstora städer

I Karlshamn Centrum bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Karlshamns kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 34 832 kr, vilket är 28% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 843 741 kronor i lån.

+28%

Här i Karlshamn betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,21% (0,56)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,642% (0,47)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 22% fler röster än riksgenomsnittet.

S+22%

Bostadsmarknaden i Karlshamn Centrum

Just nu finns 29 objekt till salu i Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

344 meter från adressen ligger Grupplokaler för Dagbarnvårdare.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, City Gross Karlshamn på Erik Dahlbergsvägen 101.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (735 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (28 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Väggabadet, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Karlshamn Centrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 21 juni kl 10:37

Bil i mitträcke på E22.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Enligt de initiala uppgifterna har en personbil kört in i mitträcket. Oklart skade- och trafikläge.

Brand

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 06:27

Södra Fogdelyckegatan. Brand i förråd.

Det brinner i ett förråd, sammanbyggt med ett flerfamiljshus, på Södra Fogdelyckegatan. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till adressen. Enligt räddningstjänstens initiala bedömning har brandspridning skett till två lägenheter och ett trapphus är delvis rökfyllt. Det är just nu okänt om någon person är skadad. Händelsen hanteras primärt som en räddningsinsats, som leds av räddningstjänsten. Polisens uppgift är i första hand att biträda räddningstjänsten i dess arbete, därefter att utreda om brott i sammanhanget kan misstänkas. Uppdatering kl. 21.05: Branden startade i en permobil. Ingen person skadades i samband med branden. Anmälan om brand utan misstanke om brott upprättas.

Inbrott

Rapporterat måndagen den 14 juni kl 06:59

Inbrott i gatukök

Ägaren till ett gatukök i Karlshamn kontaktar polis efter att inbrottslarmet löst i gatuköket. Ägaren kör själv till platsen och möter då ett antal personer som lämnar platsen. Målsägande håller gärningspersonerna under uppsikt tills polisen kommer till platsen och tre personer grips.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
57%
SverigeKarlshamn Centrum

Brott jämfört med riket