facebook_pixelBastionsgatan 10D Blekinge län, Karlskrona - hitta.se
Hitta.se

Bastionsgatan 10D

371 32 Karlskrona, Karlskrona Blekinge län

Adress på Stumholmen i Karlskrona i Blekinge län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bastionsgatan 10D.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Bastionsgatan 10D är ett flerfamiljshus.

Bolån i Karlskrona - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Karlskrona. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Karlskrona

Boendemiljön på Stumholmen

Boendemiljön på Stumholmen

I området kring Bastionsgatan 10 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1930- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (22%).

Boendemiljön på Stumholmen

En drönarbild över Stumholmen

En drönare har flugit över Stumholmen och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Stumholmen från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Stumholmen
Kungshall
Marinmuseum
Flensburgska gården

Människorna på Stumholmen

Människorna på Stumholmen

Familjer med goda inkomster och barn i hyresrätt i storstadsförort eller centralt i medelstora städer

På Stumholmen bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Karlskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 25% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 900 kr, vilket är 8% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 009 016 kronor i lån.

-8%

Här i Karlskrona betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Bastionsgatan 10D gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,10% (0,45)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,532% (0,36)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,3% av rösterna.

Bostadsmarknaden på Stumholmen

Stumholmen pågår och planeras det för 305 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 6 objekt till salu i Trossö

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Bastionsgatan. Snitthyran är 4 950 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

30 meter från adressen ligger Ekonomisk förening Stumholmens föräldrakooperativa förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Cityhallen på Arklimästaregatan 40.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Pizzeria Montmartre och Restaurang Skeppsgossen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (72 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Amiralitetsparken, ligger ca sex minuters gångväg (628 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Itrim Kristianstad c/o Xercise, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Stumholmen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 08:09

Trafikolycka på E22 vid Fågelmara.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en kollision mellan personbil och skogsmaskin. Olyckan har inträffat i södergående riktning.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 07:00

Personbil och älg i kollision, Djupafors.

En viltolycka inträffar på E22 i höjd med Djupafors där en personbil kolliderar med en älg. Älgen försvinner till skogs och personbilisten uppges inte ha kommit till skada.

Sabotage mot blåljusverksamhet

Rapporterat torsdagen den 31 december kl 01:55

Raketskjutning mot polis

Under kvällen har det varit stora problem med att personer skjuter med raketer och fyrverkerier i området Kungsmarken i Karlskrona. Flera av raketerna riktades mot balkonger och fastigheter och ett flertal boende har ringt till polisen. Polisen var på plats med flera patruller och vid klockan 23:30 blev en polis träffad av en raket och fick föras till sjukhus för vård. Skadeläget bedöms som allvarligt men inte livshotande. Anmälan angående grovt blåljussabotage samt våld mot tjänsteman kommer skrivas. Polisen är angelägen att få in tips från boende eller om någon har filmat händelserna tar polisen tacksamt emot dessa. Kontakta polisen via 114 14 07.10 Polisen har befunnit sig i området en bit in på natten för att säkerställa ordningen och är nu klara på platsen. Det är totalt två polismän som kommit till skada utav den pryoteknik som avfyrats, varav en har behövt vårdas på sjukhus. Den polis som fördes till sjukhus för vård är nu utskriven. Två unga män greps på platsen och är nu anhållna, misstänkta för blåljussabotage. Dom misstänkta är båda födda -02.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
228%
SverigeStumholmen

Brott jämfört med riket