facebook_pixelKungsmarksvägen 67 Blekinge Län, Karlskrona - hitta.se

Kungsmarksvägen 67

371 44 Karlskrona, Karlskrona Blekinge Län

Adress i Karlskrona Stadsdistrikt i Karlskrona i Blekinge Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kungsmarksvägen 67.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1968

Fastigheten på Kungsmarksvägen 67 är ett flerfamiljshus byggt 1968.

Bolån i Karlskrona - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Karlskrona. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Karlskrona

Boendemiljön i Karlskrona Stadsdistrikt

Boendemiljön i Karlskrona Stadsdistrikt

I området kring Kungsmarksvägen 67 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (27%).

Wikipediafoton från närområdet

Kungsmarkskyrkan
Karlskrona
Wämöparken
Bergåsa

Människorna i Karlskrona Stadsdistrikt

Människorna i Karlskrona Stadsdistrikt

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Karlskrona Stadsdistrikt bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 36 år, vilket är lägre än medelåldern i Karlskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (11%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är vidareutbildning/gå på kurser, spela dataspel/tv-spel, följa populära tv-serier, andra länders kultur, datorer, styrketräning, utrikespolitik, gympa och workout, sy kläder och utförsåkning.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 9% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 6% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 32%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 12 474 kr, vilket är 54% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 399 402 kronor i lån.

-54%

Här i Karlskrona betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Kungsmarksvägen 67 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,10% (0,45)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,532% (0,36)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 67,5% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 139% fler röster än riksgenomsnittet.

S+139%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Nissan i området.

Volvo
Nissan

Bostadsmarknaden i Karlskrona Stadsdistrikt

i Karlskrona Stadsdistrikt pågår och planeras det för 200 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Gullberna

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av kungsmarksvägen. Snitthyran är 4 950 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

261 meter från adressen ligger Gullvivans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, City Gross Karlskrona på Lyckebyvägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Blekinge Kroppkakan / Kroppkakor och Subway i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (678 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (50 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Karlskrona Stadsdistrikt

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån väpnat

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 08:06

Rån mot matvarubutik, Påryd.

Personal i en matvarubutik trycker på sitt överfallslarm. Två gärningsmän ska ha rånat butiken. Gärningsmännen ska ha varit beväpnade. Polis är på väg till platsen. Uppdatering: En avspärrning upprättas. Inga personskador har rapporterats. Gärningsmännen ska ha kommit över gods och därefter lämnat platsen. Polispatruller söker efter de misstänkta. Man kontrollerar eventuella övervakningskameror i området. Uppdatering: Polis är klara på plats. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. Har du sett något som kan ha samband med rånet? Tipsa polisen på 114 14.

Kontroll person/fordon

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 08:49

Förföljande, Österleden.

Polispatrull rutinpatrullerar längst Österleden och beslutar att stoppa en personbil. Bilen väljer då istället att köra från patrullen. Färden går mot Rödeby. Inne på en bensinmack på Karlskronavägen försöker bilen köra på polisbilen men ingen kollision uppstår och bilen kör åter igen från platsen. Strax därefter kör bilen in i ett staket i Holmsjö och föraren, en man född -90, omhändertas för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks även för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt försök till grov misshandel (vilket syftar till försöket att köra på polisbilen). En passagerare fanns i bilen, han är inte misstänkt för något brott.

Brand

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 06:39

Brand i hus, Folkparksvägen.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till adressen gällande brand i ett hus. Efter ett par minuter har branden släckts av en man på boendet och det skall ha brunnit innanför ytterdörren. Samtliga personer i huset skall vara ute ur byggnaden. Uppdatering : En anmälan är upprättad om mordbrand. Ingen misstänkt är gripen. Inga personskador har rapporterats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
228%
SverigeKarlskrona Stadsdistrikt

Brott jämfört med riket