facebook_pixelRingvägen 2 Blekinge län, Karlskrona - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

371 41 Karlskrona, Karlskrona Blekinge län

Bolån i Karlskrona - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Karlskrona. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Karlskrona

Boendemiljön i Bergåsa

Människorna i Bergåsa

Människorna i Bergåsa

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Bergåsa bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Karlskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 56% som högutbildade. 17% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 708 kr, vilket är 13% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 098 894 kronor i lån.

+13%

Här i Karlskrona betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,10% (0,45)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,532% (0,36)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 23,6% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 83% fler röster än riksgenomsnittet.

L+83%

Bostadsmarknaden i Bergåsa

i Bergåsa pågår och planeras det för 394 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Galgamarken

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Ringvägen. Snitthyran är 7 700 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

723 meter från adressen ligger Annebo förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, City Gross Karlskrona på Lyckebyvägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Blekinge Kroppkakan / Kroppkakor i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (167 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (22 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, CWC Saltö, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bergåsa

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat onsdagen den 12 maj kl 07:25

Krossad fönsterruta på Fisktorget.

En väktare ringde in till ledningscentralen och berättade att någon krossat en fönsterruta på till en butik på Fisktorget. En polispatrull sökte av närområdet fter gärningsmannen men denne anträffades inte. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 10:23

Inbrott i villa

Polis larmas till en villa i östra Lyckeby med anledning av ett inbrott. Polis har varit på plats och dokumenterat platsen. Det är för närvarande oklart vad som saknas. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras. En anmälan om stöld genom inbrott i bostad upprättas.

Djur

Rapporterat torsdagen den 29 april kl 02:28

Döda vildsvin, Lyckå

Samtal inkommer gällande att man hittat två döda vildsvin vid parkeringen intill en kyrka. Jägare kör ut till platsen för en kontroll av djuren. På platsen kan jägaren konstatera att det rör sig om två skjutna vildsvin. Patrull beordras till platsen för dokumentation och en anmälan om jaktbrott upprättas. Uppdaterng: Då vildsvin är lovliga året runt upprättas ingen anmälan gällande jaktbrott. Markägaren ska ombesörja bortforsling av djuren.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
228%
SverigeBergåsa

Brott jämfört med riket