facebook_pixelBygatan 22F Blekinge Län, Mörrum - hitta.se

Bygatan 22F

375 34 Mörrum, Karlshamn Blekinge Län

Adress i Mörrum i Mörrum i Blekinge Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bygatan 22F.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1966

Fastigheten på Bygatan 22F är ett flerfamiljshus byggt 1966.

Bolån i Mörrum - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mörrum. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Mörrum

Boendemiljön i Mörrum

Boendemiljön i Mörrum

I området kring Bygatan 22 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (67%).

Wikipediafoton från närområdet

Mörrums Ryd och del av Forneboda
Mörrums församling
Mörrum
Mörrums socken

Människorna i Mörrum

Människorna i Mörrum

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Mörrum bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 34 år, vilket är lägre än medelåldern i Karlshamns kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (7%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 22% har gymnasieutbildning och 34% har endast grundskoleutbildning. 10% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 10 937 kr, vilket är 60% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 958 133 kronor i lån.

-60%

Här i Karlshamn betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Bygatan 22F gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,21% (0,56)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,642% (0,47)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,1% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 67% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+67%

Bilägande

Man kör gärna Nissan och Honda i området.

Nissan
Honda

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Mörrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

418 meter från adressen ligger Tomtestugan Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Laxen på Sölvesborgsvägen 34.

Lockas man av restaurangbesök finns Mörrums Folketshus & Park i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (43 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sex minuters gångväg (607 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Wellness Studio Mörrum, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Mörrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 28 november kl 09:22

Personbil i olycka, E22.

Larm inkommer om en singelolycka på E22 i höjd med Högadal, i västergående riktning. En personbil ska ha kört in i mitträcket och ligger nu på sidan. En person har färdats i fordonet och ska vara ute. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Det är helt stopp i trafiken i båda riktningarna. Uppdatering: Föraren är oskadd. Bilen kommer att bärgas från platsen. Vägen är avstängd i västergående riktning.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 07:02

Singelolycka, Mörrum.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till Gungvalavägen i Mörrum med anledning av en personbil som kört på en mur. Vägen stängs av i båda riktningarna kl 06:22. Bilen skall även ha kört ner ett staket och kört in i en tomt. Bilen kommer att bärgas och föraren kontrolleras av ambulanspersonal. Uppdatering : Föraren, en 24-årig man, förs inte till sjukhus med ambulans utan blir istället medtagen av polis för provtagning misstänkt för rattfylleri alt. drograttfylleri.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 07:46

Flera bilar i kollision på riksväg 29.

Tre bilar uppges vara inblandade i en olycka på riksväg 29 i korsningen med Tostarpsvägen. Vägen är helt avstängd vid olycksplatsen och polis arbetar med trafikdirigering på platsen.  Uppdatering 08:00: Bärgningsarbete pågår på platsen. En person är förd till sjukhus med ambulans efter olyckan. Uppdatering: Klockan 08:30 är bärgningsarbetet färdigt och vägen är åter öppen för trafik.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
57%
SverigeMörrum

Brott jämfört med riket