facebook_pixelBrynjevägen 5 Blekinge län, Olofström - hitta.se
Hitta.se

Brynjevägen 5

293 35 Olofström, Olofström Blekinge län

Adress på Brännaregården i Olofström i Blekinge län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Brynjevägen 5.

Hitta hit

En villa byggd 1983

På adressen finns en villa byggd 1983. Huset är 118 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Brännaregården.

Bolån i Olofström - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Olofström. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Olofström

Tomten är ca 865 kvadratmeter

Tomten, HOLJE 4:115, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HOLJE 4:115 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön på Brännaregården

Människorna på Brännaregården

Människorna på Brännaregården

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

På Brännaregården bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Olofströms kommun (51år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 786 kr, vilket är 9% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 822 556 kronor i lån.

-9%

Här i Olofström betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Brynjevägen 5 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,592% (0,42)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 84% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+84%

Bostadsmarknaden på Brännaregården

Just nu finns 5 objekt till salu i Olofström

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

8 770 meter från adressen ligger Vilshults Skola och Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Östra Storgatan 39.

Lockas man av restaurangbesök finns Kickis Café och Renates Bageri & Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (262 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (49 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Brännaregården

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Våldtäkt, försök

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 06:02

Sportvägen. Ung gärningsman antastar kvinna utomhus.

En man tar tag i kläderna på en kvinna och uppmanar henne att utföra sexuella handlingar på honom. Händelsen sker utomhus i anslutning till Sportvägen. Polis skickas till adressen. Händelsen ska ha inträffat strax innan kl. 17. Kvinnan är fysiskt oskadd. Gärningsmannen, som beskrivs vara omkring 15 år och mörkklädd, lämnade platsen springande i riktning mot Högavång. Polisen söker efter gärningsmannen med hjälp av bland annat hundpatrull.

Mord/dråp, försök

Rapporterat tisdagen den 16 februari kl 09:46

Misstänkt grovt våldsbrott i Olofström

Larm inkom till polisen 00.09 med anledning av en skadad person i en fastighet i Olofström. Flertalet patruller beordrades till platsen och spärrade av för vidare teknisk undersökning. Tre personer fördes till sjukhuset med ambulans. Med hänsyn till förundersökningssekretessen kan ingen mer information lämnas i nuläget. Uppdatering: Polisen har under natten arbetat med ett flertal utredningsåtgärder på platsen, bland annat med teknisk undersökning och informationsinhämtning genom dörrknackning i området. Vi är fortsatt intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha information om ärendet och ber därför boende i området som ännu inte pratat med en polis att höra av sig till oss via telefonnummer 11414. Den tekniska undersökningen är färdig och teknikerna har avslutat sitt arbete på platsen. Utredningsarbetet fortsätter nu med att sammanställa den information och de uppgifter som kommit in under natten. Med hänsyn till den pågående utredningen kommer ingen ytterligare information om ärendet att ges under morgonen. Uppdatering: Ärendet rubriceras som försök till mord i tre fall.

Övrigt

Rapporterat tisdagen den 16 februari kl 04:11

Misstänkt grovt våldsbrott i Olofström

Larm inkom till polisen 00.09 med anledning av en skadad person i en fastighet i Olofström. Flertalet patruller beordrades till platsen och spärrade av för vidare teknisk undersökning. Tre personer fördes till sjukhuset med ambulans. Med hänsyn till förundersökningssekretessen kan ingen mer information lämnas i nuläget. Uppdatering: Polisen har under natten arbetat med ett flertal utredningsåtgärder på platsen, bland annat med teknisk undersökning och informationsinhämtning genom dörrknackning i området. Vi är fortsatt intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha information om ärendet och ber därför boende i området som ännu inte pratat med en polis att höra av sig till oss via telefonnummer 11414. Den tekniska undersökningen är färdig och teknikerna har avslutat sitt arbete på platsen. Utredningsarbetet fortsätter nu med att sammanställa den information och de uppgifter som kommit in under natten. Med hänsyn till den pågående utredningen kommer ingen ytterligare information om ärendet att ges under morgonen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
35%
SverigeBrännaregården

Brott jämfört med riket