facebook_pixelHästhovsvägen 34 Blekinge län, Ronneby - hitta.se

Hästhovsvägen 34

372 38 Ronneby, Ronneby Blekinge län

Adress i Ronneby i Ronneby i Blekinge län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hästhovsvägen 34.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1975

På adressen finns ett kedjehus byggt 1975. Huset är 139 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Ronneby.

Värderingen är 12 086 kr/m²

Kedjehuset på Hästhovsvägen 34 värderas till ca 1 680 000 kr (12 086 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 680 000 kr

Bolån i Ronneby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ronneby. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Ronneby

Tomten är ca 317 kvadratmeter

Tomten, RÖKSVAMPEN 14, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RÖKSVAMPEN 14 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ronneby

Människorna i Ronneby

Människorna i Ronneby

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Ronneby bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Ronnebys kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (45%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 27% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 869 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 180 947 kronor i lån.

-12%

Här i Ronneby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Hästhovsvägen 34 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,36% (0,71)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,792% (0,62)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 49% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+49%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Renault i området.

Toyota
Renault

Bostadsmarknaden i Ronneby

i Ronneby pågår och planeras det för 48 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 59 objekt till salu i Hulta

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

1 402 meter från adressen ligger Granen Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Äggagården i Edestad Aktiebolag på Gärestads Bygata 16.

Lockas man av restaurangbesök finns Köksmästaren och Äggagården i Edestad Aktiebolag i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (307 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (72 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ronneby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Kontroll person/fordon

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 08:49

Förföljande, Österleden.

Polispatrull rutinpatrullerar längst Österleden och beslutar att stoppa en personbil. Bilen väljer då istället att köra från patrullen. Färden går mot Rödeby. Inne på en bensinmack på Karlskronavägen försöker bilen köra på polisbilen men ingen kollision uppstår och bilen kör åter igen från platsen. Strax därefter kör bilen in i ett staket i Holmsjö och föraren, en man född -90, omhändertas för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks även för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt försök till grov misshandel (vilket syftar till försöket att köra på polisbilen). En passagerare fanns i bilen, han är inte misstänkt för något brott.

Brand

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 06:39

Brand i hus, Folkparksvägen.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till adressen gällande brand i ett hus. Efter ett par minuter har branden släckts av en man på boendet och det skall ha brunnit innanför ytterdörren. Samtliga personer i huset skall vara ute ur byggnaden. Uppdatering : En anmälan är upprättad om mordbrand. Ingen misstänkt är gripen. Inga personskador har rapporterats.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 16 november kl 12:03

Bil i olycka på Gamla Infartsvägen.

En olycka har skett på Gamla Infartsvägen där en bil har kört in i parkerade bilar. Polis är på plats vid olycksplatsen. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
45%
SverigeRonneby

Brott jämfört med riket