facebook_pixelBjärarydsvägen 711 Blekinge Län, Sölvesborg - hitta.se
Hitta.se

Bjärarydsvägen 711

294 93 Sölvesborg, Sölvesborg Blekinge Län

Adress i Gammalstorp i Sölvesborg i Blekinge Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bjärarydsvägen 711.

Hitta hit

Bolån i Sölvesborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sölvesborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sölvesborg

Boendemiljön i Gammalstorp

Boendemiljön i Gammalstorp

Området kring Bjärarydsvägen 711 består till 40% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1920-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Agerum
Torsabjörke
Drögsperyd
Djupadals naturreservat

Människorna i Gammalstorp

Människorna i Gammalstorp

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Gammalstorp bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är lägre än medelåldern i Sölvesborgs kommun (51år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 403 kr, vilket är 36% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 801 648 kronor i lån.

-36%

Här i Sölvesborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Bjärarydsvägen 711 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,27% (0,62)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,702% (0,53)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 38,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 120% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+120%

Bostadsmarknaden i Gammalstorp

i Gammalstorp pågår och planeras det för 11 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 10 objekt till salu i Olofström

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 422 meter från adressen ligger Högtofta förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (684 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gammalstorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 11:26

Östra Storgatan. Rån mot bensinmack.

En gärningsman, maskerad med munskydd och beväpnad med kniv, hotar personal på en bensinmack på Östra Storgatan och kräver pengar. Polis skickas till adressen. Ingen person är fysiskt skadad. Gärningsmannen fick med sig gods men inga pengar, han lämnade platsen till fots. Cirka fyrtio minuter efter att rånet skedde, kunde en misstänkt gärningsman gripas på en adress i Sölvesborg. Gärningsmannen, som är i 25-årsåldern, är misstänkt för rån.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 06:50

Linjebuss i olycka, RV15.

En linjebuss har kört i diket på RV15 vid Björkenäs. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen. Enligt de första uppgifterna ska ingen vara skadad.

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 08:56

Trafikolycka, E22 Bromölla

En personbil har kört in i mitträcket på E22 i höjd med Bromölla. Bilen ska enligt uppgift så illa till och påverkar trafiken i viss mån. Polis är på väg till platsen och bärgare är beställd. Personen som varit inblandad i olyckan ska vara vaken och talbar.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
13%
SverigeGammalstorp

Brott jämfört med riket