facebook_pixelBjärarydsvägen 711 Blekinge Län, Sölvesborg - hitta.se
Hitta.se

Bjärarydsvägen 711

294 93 Sölvesborg, Sölvesborg Blekinge Län

Adress i Gammalstorp i Sölvesborg i Blekinge Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bjärarydsvägen 711.

Hitta hit

Bolån i Sölvesborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sölvesborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sölvesborg

Boendemiljön i Gammalstorp

Boendemiljön i Gammalstorp

Området kring Bjärarydsvägen 711 består till 40% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1920-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Drögsperyd
Djupadals naturreservat
Skinsagylets naturreservat
Sandbäck

Människorna i Gammalstorp

Människorna i Gammalstorp

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Gammalstorp bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är lägre än medelåldern i Sölvesborgs kommun (51år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 403 kr, vilket är 36% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 801 648 kronor i lån.

-36%

Här i Sölvesborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Bjärarydsvägen 711 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,27% (0,62)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,702% (0,53)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 38,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 120% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+120%

Bostadsmarknaden i Gammalstorp

i Gammalstorp pågår och planeras det för 11 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 18 128 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 15 088 kr/m2 och går upp med 10.46 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 422 meter från adressen ligger Högtofta förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (684 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gammalstorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Ofredande/förargelse

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 10:09

Sportvägen. Ung gärningsman antastar kvinna utomhus.

En man tar tag i kläderna på en kvinna och uppmanar henne att utföra sexuella handlingar på honom. Händelsen sker utomhus i anslutning till Sportvägen. Polis skickas till adressen. Händelsen ska ha inträffat strax innan kl. 17. Kvinnan är fysiskt oskadd. Gärningsmannen, som beskrivs vara omkring 15 år och mörkklädd, lämnade platsen springande i riktning mot Högavång. Polisen söker efter gärningsmannen med hjälp av bland annat hundpatrull. Uppdatering kl. 22.08: Polisen upprättar anmälan om sexuellt ofredande. Händelsenotisens rubrik är ändrad.

Våldtäkt, försök

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 06:02

Sportvägen. Ung gärningsman antastar kvinna utomhus.

En man tar tag i kläderna på en kvinna och uppmanar henne att utföra sexuella handlingar på honom. Händelsen sker utomhus i anslutning till Sportvägen. Polis skickas till adressen. Händelsen ska ha inträffat strax innan kl. 17. Kvinnan är fysiskt oskadd. Gärningsmannen, som beskrivs vara omkring 15 år och mörkklädd, lämnade platsen springande i riktning mot Högavång. Polisen söker efter gärningsmannen med hjälp av bland annat hundpatrull.

Övrigt

Rapporterat tisdagen den 16 februari kl 04:11

Misstänkt grovt våldsbrott i Olofström

Larm inkom till polisen 00.09 med anledning av en skadad person i en fastighet i Olofström. Flertalet patruller beordrades till platsen och spärrade av för vidare teknisk undersökning. Tre personer fördes till sjukhuset med ambulans. Med hänsyn till förundersökningssekretessen kan ingen mer information lämnas i nuläget. Uppdatering: Polisen har under natten arbetat med ett flertal utredningsåtgärder på platsen, bland annat med teknisk undersökning och informationsinhämtning genom dörrknackning i området. Vi är fortsatt intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha information om ärendet och ber därför boende i området som ännu inte pratat med en polis att höra av sig till oss via telefonnummer 11414. Den tekniska undersökningen är färdig och teknikerna har avslutat sitt arbete på platsen. Utredningsarbetet fortsätter nu med att sammanställa den information och de uppgifter som kommit in under natten. Med hänsyn till den pågående utredningen kommer ingen ytterligare information om ärendet att ges under morgonen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
13%
SverigeGammalstorp

Brott jämfört med riket