facebook_pixelVidegränden 8 Blekinge Län, Svängsta - hitta.se

Videgränden 8

376 36 Svängsta, Karlshamn Blekinge Län

Adress i Asarum i Svängsta i Blekinge Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Videgränden 8.

Hitta hit

En villa byggd 1970

På adressen finns en villa byggd 1970. Huset är 116 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Asarum.

Bolån i Svängsta - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Svängsta. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Svängsta

Tomten är ca 513 kvadratmeter

Tomten, ÖJAVAD 2:219, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÖJAVAD 2:219 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Asarum

Människorna i Asarum

Människorna i Asarum

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Asarum bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Karlshamns kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (54%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 442 kr, vilket är 17% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 4 260 773 kronor i lån.

-17%

Här i Karlshamn betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Videgränden 8 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,21% (0,56)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,642% (0,47)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 38,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 117% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+117%

Bilägande

Man kör gärna BMW och Mitsubishi i området.

BMW
Mitsubishi

Bostadsmarknaden i Asarum

Just nu finns 1 objekt till salu i Svängsta

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

893 meter från adressen ligger Svängsta förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Svängsta på Holländarevägen 70.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (353 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (31 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Asarum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 28 november kl 09:22

Personbil i olycka, E22.

Larm inkommer om en singelolycka på E22 i höjd med Högadal, i västergående riktning. En personbil ska ha kört in i mitträcket och ligger nu på sidan. En person har färdats i fordonet och ska vara ute. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Det är helt stopp i trafiken i båda riktningarna. Uppdatering: Föraren är oskadd. Bilen kommer att bärgas från platsen. Vägen är avstängd i västergående riktning.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 07:02

Singelolycka, Mörrum.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till Gungvalavägen i Mörrum med anledning av en personbil som kört på en mur. Vägen stängs av i båda riktningarna kl 06:22. Bilen skall även ha kört ner ett staket och kört in i en tomt. Bilen kommer att bärgas och föraren kontrolleras av ambulanspersonal. Uppdatering : Föraren, en 24-årig man, förs inte till sjukhus med ambulans utan blir istället medtagen av polis för provtagning misstänkt för rattfylleri alt. drograttfylleri.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 07:46

Flera bilar i kollision på riksväg 29.

Tre bilar uppges vara inblandade i en olycka på riksväg 29 i korsningen med Tostarpsvägen. Vägen är helt avstängd vid olycksplatsen och polis arbetar med trafikdirigering på platsen.  Uppdatering 08:00: Bärgningsarbete pågår på platsen. En person är förd till sjukhus med ambulans efter olyckan. Uppdatering: Klockan 08:30 är bärgningsarbetet färdigt och vägen är åter öppen för trafik.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
57%
SverigeAsarum

Brott jämfört med riket