facebook_pixelMåstad 33 Blekinge Län, Tving - hitta.se

Måstad 33

373 40 Tving, Karlskrona Blekinge Län

Adress i Tving i Tving i Blekinge Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Måstad 33.

Hitta hit

Bolån i Tving - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tving. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Tving

Boendemiljön i Tving

Människorna i Tving

Människorna i Tving

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Tving bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Karlskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (45%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 648 kr, vilket är 28% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 112 114 kronor i lån.

-28%

Här i Karlskrona betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Måstad 33 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,10% (0,45)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,532% (0,36)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 36,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 107% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+107%

Bilägande

Man kör gärna Hyundai och Citroen i området.

Hyundai
Citroen

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

8 963 meter från adressen ligger Spjutsbygds förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Tempo Tving på Nävragölsvägen 2.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (398 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tving

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Kontroll person/fordon

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 08:49

Förföljande, Österleden.

Polispatrull rutinpatrullerar längst Österleden och beslutar att stoppa en personbil. Bilen väljer då istället att köra från patrullen. Färden går mot Rödeby. Inne på en bensinmack på Karlskronavägen försöker bilen köra på polisbilen men ingen kollision uppstår och bilen kör åter igen från platsen. Strax därefter kör bilen in i ett staket i Holmsjö och föraren, en man född -90, omhändertas för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks även för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt försök till grov misshandel (vilket syftar till försöket att köra på polisbilen). En passagerare fanns i bilen, han är inte misstänkt för något brott.

Brand

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 06:39

Brand i hus, Folkparksvägen.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till adressen gällande brand i ett hus. Efter ett par minuter har branden släckts av en man på boendet och det skall ha brunnit innanför ytterdörren. Samtliga personer i huset skall vara ute ur byggnaden. Uppdatering : En anmälan är upprättad om mordbrand. Ingen misstänkt är gripen. Inga personskador har rapporterats.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 16 november kl 12:03

Bil i olycka på Gamla Infartsvägen.

En olycka har skett på Gamla Infartsvägen där en bil har kört in i parkerade bilar. Polis är på plats vid olycksplatsen. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
228%
SverigeTving

Brott jämfört med riket