facebook_pixelBosab Fastighetsförvaltning AB - Odengatan 5, Klippan | hitta.se
Hitta.se

Om Bosab Fastighetsförvaltning AB

Bosab Fastighetsförvaltning AB är verksam inom skötsel och underhåll av grönytor och hade totalt 6 anställda 2020. Antalet anställda har ökat med 2 personer sedan 2019 då det jobbade 4 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2000. Bosab Fastighetsförvaltning AB omsatte 8 801 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Företag ikon
Ditt företag?Jag vill veta mer

Hamna högt upp i sökresultatet och få fler kundkontakter!


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag.

Rabattkod: HallKollErbjudande

Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!
Bild uc

Bosab Fastighetsförvaltning AB har 1.3 i betyg!

Bosab Fastighetsförvaltning AB har betygsatts av tolv personer varav elva även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.3 /5

12 betyg. 11 kommentarer

Jari L.

för 3 månader sedan

https://www.svt.se/special/grona-fingrar-svarta-logner/

Marianne L.

för mer än 6 månader sedan

Hemsidan gammal, 4 var anställda 2019, resten gratisjobbare .Praktikanter jobbar gratis med löfte om fast arbete men får sluta efter 4-6 veckor.

Marie Å.

för mer än 6 månader sedan

Väldigt oseriöst företag! Går inte att lita på! Kommer inte när de lovar, ringer inte tillbaka trots löfte om det, hittar på lögner, fakturerar innan slutfört jobb och dyker sedan inte upp! Färdigställer inte sina åtagande och rättar inte till fel de har gjort, dvs struntar i reklamationer! De är så trevliga när de vill få jobb, men det ändrar sig när de har fått betalt! Dessutom oförskämda mot sina kunder! Mycket missnöjd!

Birger

för mer än 6 månader sedan

Varning! anlita inte detta företag

Håkan

för mer än ett år sedan

Vår son fick en provanställning på företaget. Detta var en oavlönad period som skulle vara tre till fyra veckor. Eftersom han letade jobb så tänkte han ge det en chans. Efter fyra veckors arbete fick han reda på att om han håller ut två veckor till så är han garanterad jobb på företaget. Så efter att ha jobbat där i sex veckor utan betalning med att gräva upp rötter, klippa häckar, anlägga gräsmattor m.m. (slitsamt grovarbete) så fick han nu reda på att det inte finns någon tjänst där men att han kunde fortsätta ytterligare två veckor med oavlönad praktik. Då tackade han för sig. Alla väljer vi var vi lägger våra pengar men jag hoppas att man tänker efter mer än en gång innan man anlitar detta "företaget" som utnyttjar gratis arbetskraft!! Tilläggas ska att vår son inte var den enda som utnyttjades utan det var flera andra som började samtidigt.

Ilija

för mer än ett år sedan

VARNING! NYA ÄGARNA ÄR OSERIÖSA. ANVÄND NÅGON ANNAN

Grundlurad

för mer än ett år sedan

Varning! Bluff företag! BOSAB Fastighetsförvaltning AB utger sig i reklamutskick och vid kontakt för att kunna hantera trädgårdsskötsel inkl beskärning av fruktträd. Efter deras besök har de gett sig på äppel-, päron- och plommonträd med troligtvis motorsåg för samtliga kapade grenar på fruktträden är söndertrasade i toppar och längs stammar samt många grenar kluvna, vilket vittnar om att någon sekatör definitivt inte använts. Någon beskärning är det inte tal om men väl sporadiskt, avsågade och söndertrasade gren toppar. Jag säger att till BOSAB jag inte är intresserad att betala för något som inte är utfört som vi kommit överens om och inte rätt utfört. Jag får då till svars av ägarna att det är ”mitt problem” inte deras. Jag har nu fått full faktura med texten ”trädgårdsskötsel enligt överenskommelse”. Även detta är bluff, beloppet var det enda man lyckades få till enligt det som överkommits. Vare sig rätt eller kompetent utfört arbete, ej ringt i förväg före utförande som utlovats, eller ens åtgärdat alla träd som skulle beskäras (turligt nog med facit i hand) är gjort enligt överenskommelsen, m.a.o. rent lurendrejeri! högst oseriöst, ett bluff företag, och jag vill därför varna andra som funderar över att anlita dem så att inte fler blir grundlurade. Även oseriöst att anställda går in och ger höga omdömespoäng här.

Albert

för mer än ett år sedan

Fakturera innan utfört arbete, lovar att utföra uppgifter inom en viss tidsram som inte hålls. Utför en bråkdel av överenskomna aktiviteter. Ett klassiskt blufföretag. Den enda person som gett högt betyg är även en anställd..

Krister P.

för mer än ett år sedan

håller med att dem är oärliga , har sett deras tävlingar på facebook som är en ren bluff!

Peter N.

för mer än ett år sedan

röjer träd/buskar/grovsopor och dumpar det sen på andras tomter samt i naturen!

Karta och andra adresser

Odengatan 5, 264 38 Klippan

Bosab Fastighetsförvaltning AB har verksamhet på Odengatan 5, Klippan. 

Bosab Fastighetsförvaltning AB gick med vinst (2020)

Bosab Fastighetsförvaltning AB gick med vinst, 1 073 000 kr. Bosab Fastighetsförvaltning AB ökade sin omsättning med 40,88% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Bosab Fastighetsförvaltning AB:

Bolaget äger och förvaltar fastigheter samt idkar därmed förenliga ver ksamheter.

Verksamheten ingår i:

Bosab Fastighetsförvaltning AB

Organisationsnummer:

556581-2475

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Heyem Siw Yasmin Kazaz

Bolaget registrerat:

2000-01-20

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

81300 - Skötsel och underhåll av grönytor

Branscher

Olika telefon- & mobilformat

Telefonformat för 0435-105 18

Mobilformat för 070-246 67 31