Hitta.se

Bredband2

i Malmö

Org.nr. 556424-8747

Kundtjänst Privat

Södra Tullgatan 4 Karta

Leveransadress

Box 557
201 25 Malmö

Om Bredband2

Bredband2 är verksam inom trådbunden telekommunikation och hade totalt 111 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 4 personer sedan 2020 då det jobbade 107 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1991. Bredband2 omsatte 774 977 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Bredband2 har 2,6 i betyg!

Bredband2 har betygsatts av nio personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,6 /5

9 betyg. 4 kommentarer

Krister W.

för 4 månader sedan

Företaget har en usel administration. Tyvärr hamnade jag hos Bredband2 genom att ett företag där jag varit kund i snart 15 år blev uppköpt. detta ledde till att en fungerande och hjälpsam kundtjänst försvann och jag fick en okunning och föga kundvänlig ersättning. Två exempel PRO primo har jag en ersättning för de gamla kopparledningarna i form av mobiltelefoni med en DORO telefon som bolaget tillhandahöll. Denna fungerade otillfredsställande efter en tid och bolaget skickar ut en ersättningstelefon med ett låst simkort och ingen uppgift om koden!!!! PRO secundo har jag i två år haft fiber i sommarhuset nåder 4-5 månader per år. Men i år kunde Bredband2 inte hitta att det fanns indragna ledningar och trots 55 telefonsamtal med olika personer på kundtjänst kom vi inte närmare en lösning. Det tog mig 5 minuter att få en ny leverantör att ordna bredband till fastigheten! Summa sommarnummer: Ett bolag som har en kundtjänst som är okunnig och föga kundvänlig. Krister Wallin

Lennart S.

för mer än 6 månader sedan

Serviceviljan när det uppstått fel är under all kritik. Ingen gör någonting för att åtgärda felet.

Rikard M.

för mer än ett år sedan

Värdelöst lurföretag i klass med Nigeriabreven. Ditt bredband kan ha en uppsägningstid på en månad men din router på ett år. Inget av detta nämns när du blir kund hos dom. Se upp!

Trött 2.

för mer än ett år sedan

Brendband2 är ett företag som levererar linor med äldre teknik, vill du ha samma förutsättningar som du får hos andra bolag med backup linor mm så drar det iväg och innebär manuella omkopplingar som du som slutkund dels måste betala extra för samt själv ansvara för. Företaget är fyrkantigt och klarar inte av att anpassa sig till verkliga omständigheter. Om du skickar feedback vid leveransproblem får du en kund undersökning som reaktion och samma problem vi nästa leverans, dvs inga åtgärder tas för att lösa de upprepade leveransproblemen. Kommer inte beställa fler linor från dem.

Karta och andra adresser

Södra Tullgatan 4, 211 40 Malmö

Bredband2 har verksamhet på Södra Tullgatan 4, Malmö. 

Bredband2 har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Malmöskontoret är Bredband2 AB i Stockholm.

Bredband2 gick med vinst (2021)

Bredband2 gick med vinst, 63 615 000 kr. Bredband2 ökade sin omsättning med 7,36% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 111 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Bredband2 AB:

Föremål för bolagets verksamhet skall vara att tillhandahålla tjänster inom datakommunikation, att installera och utföra service av larm, skydds'- och övervakningsutrustning samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bredband2 AB

Organisationsnummer:

556424-8747

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Bredband2 i Skandinavien AB

VD:

Daniel Krook

Bolaget registrerat:

1991-06-04

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

61100 - Trådbunden telekommunikation

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 077-081 10 00