Hitta.se
Bygglösningar Norden AB - Byggmästare & Byggnadsentreprenörer, Bygg- & Anläggningsarbeten
Bygglösningar Norden AB

Bygglösningar Norden AB

i Båstad

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556795-1180

Telefon

Leveransadress

Box 1088
269 21 Båstad

Om Bygglösningar Norden AB

Vi hjälper dig med renovering och byggnation av kök och badrum. Professionellt utfört med moderna och funktionella lösningar. Vi innehar alla certifikat för våtrum och alla våra skickliga hantverkare är behöriga enligt Byggkeramikrådet. 


Bygglösningar Norden AB har 4,8 i betyg!

Bygglösningar Norden AB har betygsatts av 22 personer varav 21 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4,8 /5

22 betyg. 21 kommentarer

Josefine F.

för mer än 6 månader sedan

Bygglösningar gjorde en totalrenovering av vårt badrum om 8 kvm. Vi är extremt nöjda med resultatet och fick ett badrum med spa känsla, snygg finish och fina detaljer. Anders var väldigt bra på att ge input och komma med idéer samt väga för- och nackdelar med olika utföranden. Arbetarna var proffsiga och tillmötesgående. Vissa småsaker som blev fel under projektets gång åtgärdades omedelbart. Processen för att godkänna kostnader innan arbetet började fungerade jättebra. Jag kan varmt rekommendera Bygglösningar Josefine

Dieter M.

för mer än 6 månader sedan

Efter att ha tagit in ett antal offerter från olika firmor för att bygga om vårt lilla (3kvm) badrum bestämde vi oss för att anlita Bygglösningar Norden. Vi har nu ett otroligt fint badrum vilket precis som vi önskade det. Är mycket nöjda med hela processen. Projektledaren var alltid nåbar för kommunikation, lyhörd för eventuella förändringar längs vägen och flexibel nog att anpassa sig till dessa. Att via Bygglösningars system kunna följa all kommunikation och dokumentation kändes bra då det undviks situationer som "de sade - vi sade". Då detta var vårt första större badrumsprojekt var det också viktigt att de kunde bidra med expertis i de fall vi inte hade tänkt på den bästa lösningen - vilket de alltid gjorde. Det enda negativa är att vid ett tillfälle missade man att plasta in arbetsytan vilket innebar byggdamm i större delen av huset. Den efterföljande kommunikationen var positiv där man såg det ur vår synvinkel och tog med sig det som utrymme för förbättringar. /Dieter

Emil A.

för mer än ett år sedan

Använde oss av Bygglösningar Norden till totalrenovering av badrum på 3kvm. Överlag väldigt nöjda med resultatet. Tamas var väldigt duktig och behjälplig. Anders offert väldigt bra skriven och lättläst, kom även med bra tips på ombyggnaden. Tog något längre tid än avtalat samt kunde haft lite bättre dialog under vägen, men oavsett rekommenderar jag Bygglösningar Norden varmt!

Linda M.

för mer än ett år sedan

Bygglösningar Norden AB fick i uppdrag att hjälpa oss med vårt projekt, att bygga ut en entré på vårt radhus samt att renovera vårt kök. Innan projektet drog igång hade vi två planeringsmöten med Anders, vilket gav oss svar på många frågor och trygghet inför byggstarten. Bygglösningar har ett fint system där vi samlar kommunikation, offert, bilder och överenskommelser, så missförstånd enkelt kan undvikas. Våra två projekt löpte på snabbt och effektivt, parallellt med varandra. Under bygget skedde även löpande kontroller av en byggingenjör, vilket känns tryggt för oss. Kommunikationen med hantverkarna var otroligt bra, hade vi frågor så togs det tid att besvara dessa. De var mycket lösningsorienterade och kom med ideér och förslag på förbättringar i både köksrenoveringen och konstruktionen på utbyggnaden. Innan vår sista slutbetalning så gjordes en slutbesiktning, för att säkerställa att allt var precis som vi har kommit överens om och att det gjorts korrekt enligt gällande byggnormer. Tiden för projektet drogs ut lite men kostnaden blev precis som avtalat. Skulle vi göra om detta projekt idag, så skulle vi absolut anlita Bygglösningar igen. Bra kommunikation och professionella hantverkare innebär trygghet för kunden, detta levererade Bygglösningar Norden AB! Tack för allt Anders och CO!

Malin N.

för mer än ett år sedan

Jag kan starkt rekommendera Bygglösningar Norden. Trevligt bemötande, skickliga hantverkare, noggrann genomgång av vad som skulle göras och grundlig specificerad offert. Snabba återkopplingar och mycket bra tips och idéer. Vi totalrenoverade vårt badrum och arbetet gick snabbt och smidigt. Med ett mycket bra resultat! Vi återkommer när det är dags för nästa projekt.

Linus

för mer än ett år sedan

Mycket nöjd med resultatet av badrumsrenoveringen. Arbetet startade i tid och var klart ett par dagar tidigare än väntat. Fick en välspecificerad och tydlig offert som Anders noggrant gick igenom tillsammans med mig. Under hela projektets gång hade jag en bra dialog med Anders och fick snabbt svar ifall jag hade några frågor.

Lena P.

för mer än ett år sedan

Vi anlitade Bygglösningar Norden till att renovera vårt badrum. Vi fick snabb professionell hjälp och arbetet gick mycket snabbt och löpte på bra. Jättenöjda

Ann-Britt S.

för mer än ett år sedan

Totalrenovering av badrum på 7 kvm Mycket trevligt bemötande. Fick bra hjälp med att planera och att få råd och tips. Positivt att de kunde starta med ombyggnaden relativt omgående. Enkla att ha att göra med och väldigt bra dialog under hela arbetet. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och kan rekommendera företaget.

Kalle G.

för mer än ett år sedan

Jag anlitade Bygglösningar Norden för att få mitt kök renoverat och det blev alldeles fantastiskt. Allt gick fort och saker sköttes otroligt professionellt. Man fick alltid snabba svar och allt var tydligt under arbetets gång. Rekommenderar starkt ifall man vill renovera sitt kök!

Stina A.

för mer än ett år sedan

Jag och min kille är väldigt nöjda med resultatet av badrumsrenoveringen och det kunde inte bli bättre. Allt gick fort och det var inga krångel. Rekommenderar starkt!

Bygglösningar Norden AB gick med vinst (2021)

Bygglösningar Norden AB gick med vinst, 834 000 kr. Bygglösningar Norden AB ökade sin omsättning med 52,55% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Bygglösningar Norden AB:

Bolaget skall koordinera renoveringsverksamhet samt nybyggnation huvudsakligen inom kök, badrum, fasad och tak och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bygglösningar Norden AB

Organisationsnummer:

556795-1180

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2009-12-03

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

41200 - Byggande av bostadshus och andra byggnader

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 073-087 15 43