Hitta.se

Capio S:t Görans Sjukhus

i Stockholm

Org.nr. 556479-1456

Växel

Öppet

Om Capio S:t Görans Sjukhus

Capio S:t Görans Sjukhus är verksam inom specialiserad sluten somatisk hälso- och sjukvård på sjukhus och hade totalt 2 131 anställda 2023. Antalet anställda har ökat med 27 personer sedan 2022 då det jobbade 2 104 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1994. Capio S:t Görans Sjukhus omsatte 3 125 654 000 kr senaste räkenskapsåret (2023).

3.0
26 omdömen
H

Helena T.

för 2 månader sedan

Oerhört oempatisk personal som avfärdar en innan man hinner prata klart. Ringde till avd 45 som anhörig och koordinatorn där var rent av otrevlig samtalet igenom när jag ville ha lite uppdatering om min närstående. Hon menade att hon inte kunde svara på något,suckade och ville avsluta samtalet. Ev kunde ansvarig sköterska ringa om hon fick tid men de hade så mycket att göra så det var inget jag kunde förvänta mig. Dessutom menade hon att sköterskan ringt mig igår vilket var jag själv som ringt för att veta om min närstående fanns på avdelningen så ingen hade tagit sig tid att ringa. När jag ifrågasatte hennes otrevlig bemötande och brist på engagemang blev det ett väldans liv och ännu mer otrevlig ton. Usch....fel person att jobba på sjukhus.

Läs mer...
M

Maud A.

för mer än ett år sedan

Utmärkta, de försöker alltid göra sitt bästa!

E

Eva H.

för mer än ett år sedan

¨Lugn och eftertänksam personal med empati.

M

Mari O.

för mer än ett år sedan

Hann knappast säga vad jag sökte för innan den strama och oempatiska sköterskan sa att jag inte kunde få hjälp utan skulle åka till närakut. Varför denna arrogans och kyla? Och varför inte åtminstone lyssna innan man avfärdar?

Läs mer...
G

Göran G.

för mer än ett år sedan

Var inlagd på avd 39 urologi. Nyupptäckt urinblåsecancer. Mycket dåligt bemötande. Okunnig/ personal. Måste byta sjukhus för min fortsatta behandling. Men svårt att veta vart man vänder sig.

G

Göran G.

för mer än ett år sedan

Fick 15/12 2021 plötsligt mycket blod i urinen. Hamnade på avd 39 St Göran. Är pensionerad läkare och har aldrig arbetat på en så avskyvärd plats. Personalen sa att alla var sjuka så dom hade inte tid. Jag hade fruktansvärda smärtor från urinvägarna. Det fanns enstaka bra personal men flertalet var okunniga oempatiska. Dr Andreas Nilsson som var där de första dagarna var ok men sen var det bara outbildade småpojkar. Ett stort tack till dr RAIMUNDAS SABOCKIS som efter tre uppskjutna op-tillfälen opererade mig för cancer i urinblåsan. Han har skrivit att jag ska ha återbesök 4 veckor efter op(21/12) dvs i januari. Accepterar ingen av småpojkarna. Går bara dit om jag får tid hos dr SABOCKIS (ev dr Andreas Nilsson)

Läs mer...
A

Abdul K.

för mer än ett år sedan

Dålig hålit. Personalen ljuger för patienter om tider och sånt Avd.31 Sjukköterska som jobbar är så arrogant och har hon ingenting med human, Hon passar inte här.

H

Håkan B.

för mer än ett år sedan

Läkarna tar sig tid det känns som man får vara med i besluten mycket trevlig personal i hela kedjan från telefonist till läkare Rekommenderas på det varmaste👍👍👍

J

Jjjjj

för mer än ett år sedan

Ringer någon från Capio S:t Görans Sjukhus som inte verkar kunna svenska och säger bara allå, allå, allå, när jag presenterade mig och sa mitt namn och frågade vem han var så klickade han mig i örat.

M

Margareta M.

för mer än ett år sedan

Bemöttes av professionalism och empati

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Sankt Göransplan 1, 112 19 Stockholm

  Capio S:t Görans Sjukhus har verksamhet på Sankt Göransplan 1, Stockholm. 

  Capio S:t Görans Sjukhus har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Astma & Allergimottagningen vid S:t Görans sjukhus i Stockholm.

  Capio S:t Görans Sjukhus gick med förlust (2023)

  Capio S:t Görans Sjukhus gick med förlust, -149 344 000 kr. Capio S:t Görans Sjukhus ökade sin omsättning med 7,37% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 131 anställda, snittlönen har ökat 0%.


  <p>Kom och träffa oss och börja din resa mot att förverkliga din dröm.</p>Högkvalitativa fertilitetsbehandlingar

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Capio S:t Görans Sjukhus AB:

  Bolaget ska bedriva sjukvårdsverksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Capio S:t Görans Sjukhus AB

  Organisationsnummer:

  556479-1456

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  Capio Group Services AB

  VD:

  Carl Gustaf Ruben Storm

  Bolaget registrerat:

  1994-02-05

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  86102 - Specialiserad sluten somatisk hälso- och sjukvård på sjukhus

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 08-587 010 00