Hitta.se
Carina Städ - Städning & Rengöring

Om Carina Städ

Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårt team är beredda att möta de behoven. Som ett resultat, är en hög del av våra kunder, återkommande kunder och hänvisningar. Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen man kan erbjuda.


Carina Städ har 4 i betyg!

Carina Städ har betygsatts av 50 personer varav 46 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4 /5

50 betyg. 46 kommentarer

Jenny A.

för en vecka sedan

Fruktansvärt oseriöst och dåligt skött. Kom många timmar senare än utlovat och det först efter att jag ringt ett flertal gånger och undrat var de var. När de väl städat så var det extremt dåligt utfört. Slarvigt och smutsigt i framförallt kök och badrum. Fönstren som var tvättade var flammiga och helt randiga. Jag fick städa om i princip allt själv. Skulle inte anlita detta företag igen.

Nicklas L.

för 4 veckor sedan

Bra gubbar! Gjorde ett utmärkt jobb och snabbt gick det! Pelle Johansson

Hanna A.

för 4 veckor sedan

Flyttstäd i Ystad. Verkade bra och seriöst - lovade stort men höll tunt! Oseriöst och oengagerat. Håller inte tiden, kommer flera timmar senare och påstår sig hinna flyttstäda ett 180 kvm stått hus PLUS källare (inkl tilläggstjänster för att huset är mer än ”normalsmutsigt” då flyttfirman gått med skor inomhus samt borttagning av färg-och limrester efter renovering) på drygt 4 h (!) Då ska även husets alla fönster putsas (2-glas)😳När jag inspekterar städningen morgonen innan överlämning så har ingen flyttstädning utförts - golven är grusiga, fönster- och dörrfoder samt dörrar är smutsiga, lister dammiga, fönster HELT oputsade etc När jag kontaktar ansvarig på företaget via Mail får jag som svar att en ”reklamation är gjord”. De kommer åter för att åtgärda, men samma sak här - ska komma 9.00 men dyker upp 13.30. Hör några tappra försök till åtgärd enl en lista jag själv fått skriva ihop trots att det står utförligt på deras arbetsbeskrivning vad som ingår i en flyttstädning. Sämsta möjliga betyg och VERKLIGEN inget att rekommendera.

Nicklas L.

för 4 veckor sedan

Hej! Gällande städ Hökviken 96, Linghed. Vill tack för ett gott bemötande och jättebra flyttstädning. Snyggt och rent! Mvh Ing-Marie Mimmi Sahlin Järnberg & Filip Sahlin

Patrik S.

för 5 månader sedan

Köpte flyttstädning (Karlskrona), fick inbokat samma vecka. Väldigt bra städat, hyresvärden var positivt förvånad vid besiktning och bad om kontaktinformation för framtida behov. Mycket nöjd, 5 av 5.

Inger B.

för 5 månader sedan

Flyttstäd i Ystad i november-21 i 2 rums lägenhet byggd 2017. Slarvig usel städning, brister som fotograferades och reklamerades. Chefen i Gävle och arbetsledaren i Jönköping. Bokade en dag för åtgärd men avbokar dagen före för att de hade mycket på gång. Den nya hyresgästen flyttade in och det blev ingen åtgärd. Samtal med chefen, som var nonchalant och hade inget kundvänlig och professionellt bemötande. Så vad har jag lärt mig. Beställ städning på företag i din egen ort!

Henrik L.

för 6 månader sedan

Kan verkligen rekommendera Carina Städ. Flyttstädningen var väldigt tacksam att få hjälp med då mina föräldrar är gamla och inte kan göra det själva. Vi är supernöjda!

Carina J.

för mer än 6 månader sedan

Vill tacka för ett utmärkt jobb av de som flyttstädade den 18/11-21 i Halmstad. Till och med husvärden som gjorde städbesiktningen va imponerad, så jag gjorde lite reklam för er 😊. Det va bara en sak ni kanske kan ta åt er, det va lite klagomål på spisen och kryddhyllan i köket. Jag vet inte vad ni använder för medel men jag tänker att på fettfläckar (som i detta fallet) tas ju bäst bort med vanligt diskmedel. Jag rengjorde det själv för jag tyckte det va onödigt att ta tillbaka er för det lilla 😊. Men annars som sagt ett toppenjobb av dom !! ⭐️⭐️⭐️

Jonas P.

för mer än 6 månader sedan

Fläckfritt!!

Rasmus A.

för mer än 6 månader sedan

Min flickvän anlitade Carina Städ när hemmet behövdes städas. Fläckfritt och ett kanon jobb, kan verkligen rekommenderas.

Carina Städ gick med vinst (2021)

Carina Städ gick med vinst, 75 000 kr. Carina Städ ökade sin omsättning med 12,25% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för C.S i Sverige AB:

Bolaget skall bedriva förmedling av städ och flytt tjänster inom Sverige och EU även handel med klockor samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

C.S i Sverige AB

Organisationsnummer:

556941-9632

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2013-09-13

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

81210 - Lokalvård

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 073-722 98 99