facebook_pixel
Hitta.se
Carina Städ - Städning & Rengöring
Högtider kan påverka öppettiderna

Om Carina Städ

Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårt team är beredda att möta de behoven. Som ett resultat, är en hög del av våra kunder, återkommande kunder och hänvisningar. Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen man kan erbjuda.


Carina Städ har 4,1 i betyg!

Carina Städ har betygsatts av 46 personer varav 42 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4,1 /5

46 betyg. 42 kommentarer

Patrik S.

för 3 månader sedan

Köpte flyttstädning (Karlskrona), fick inbokat samma vecka. Väldigt bra städat, hyresvärden var positivt förvånad vid besiktning och bad om kontaktinformation för framtida behov. Mycket nöjd, 5 av 5.

Inger B.

för 4 månader sedan

Flyttstäd i Ystad i november-21 i 2 rums lägenhet byggd 2017. Slarvig usel städning, brister som fotograferades och reklamerades. Chefen i Gävle och arbetsledaren i Jönköping. Bokade en dag för åtgärd men avbokar dagen före för att de hade mycket på gång. Den nya hyresgästen flyttade in och det blev ingen åtgärd. Samtal med chefen, som var nonchalant och hade inget kundvänlig och professionellt bemötande. Så vad har jag lärt mig. Beställ städning på företag i din egen ort!

Henrik L.

för 4 månader sedan

Kan verkligen rekommendera Carina Städ. Flyttstädningen var väldigt tacksam att få hjälp med då mina föräldrar är gamla och inte kan göra det själva. Vi är supernöjda!

Carina J.

för 5 månader sedan

Vill tacka för ett utmärkt jobb av de som flyttstädade den 18/11-21 i Halmstad. Till och med husvärden som gjorde städbesiktningen va imponerad, så jag gjorde lite reklam för er 😊. Det va bara en sak ni kanske kan ta åt er, det va lite klagomål på spisen och kryddhyllan i köket. Jag vet inte vad ni använder för medel men jag tänker att på fettfläckar (som i detta fallet) tas ju bäst bort med vanligt diskmedel. Jag rengjorde det själv för jag tyckte det va onödigt att ta tillbaka er för det lilla 😊. Men annars som sagt ett toppenjobb av dom !! ⭐️⭐️⭐️

Jonas P.

för 6 månader sedan

Fläckfritt!!

Rasmus A.

för 6 månader sedan

Min flickvän anlitade Carina Städ när hemmet behövdes städas. Fläckfritt och ett kanon jobb, kan verkligen rekommenderas.

Carina H.

för 6 månader sedan

Hej Nicklas, Tack så mycket, det uppskattar jag. Som jag skrev till tjejen som städade så gjorde hon ett förstklassigt jobb. Vi har anlitat flyttstäd många gånger men har aldrig sett något så noggrant och bra, henne skulle jag sätta på specialstäd i de datahallar och renrum jag projekterar. Håll hårt i henne. Med vänliga hälsningar Mats Guldbrand

Jessica S.

för 6 månader sedan

Städar inte ordentligt var 9,5 timme i lägenhet och lyckades bara putsa fönster torka ur kyl och spis samt skölja av badrummet. Vi skulle ha städ av lägenheten vi flyttade till så dagen efter flyttade vi in och fick städa ändå. När vi mailar de så säger de att garantin inte gäller om vi städat själv och de vägrar betala tillbaka pengar för uselt jobb, de vill komma igen fast vi sa innan att det var tvungen att vara klart innan ett visst datum för att vi skulle flytta in där då och de åtog sig att utföra jobbet. Slarviga och svåra inte ok.

Josephine N.

för mer än 6 månader sedan

Anlitade Carina Städ för flyttstädning och kan varmt rekommendera detta företag. Våran köpare av lägenheten var mycket nöjd med städningen.

Therése N.

för mer än 6 månader sedan

Hej. Vi ville bara tacka för ett bra jobb av städningen i våran lgh. Vi är super nöjda och så även av dom vi hyrt hos. Nu kan vi pusta ut..."

Carina Städ gick med vinst (2021)

Carina Städ gick med vinst, 75 000 kr. Carina Städ ökade sin omsättning med 12,25% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för C.S i Sverige AB:

Bolaget skall bedriva förmedling av städ och flytt tjänster inom Sverige och EU även handel med klockor samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

C.S i Sverige AB

Organisationsnummer:

556941-9632

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2013-09-13

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

81210 - Lokalvård

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 073-722 98 99