facebook_pixelCentrumbostäder i Skara AB - Stortorget 4, Skara | hitta.se
Hitta.se

Växel

Besök

Om Centrumbostäder i Skara AB

Välkommen till Centrumbostäder i Skara!

Centrumbostäder är Skara kommuns allmännyttiga bostadsbolag. Vi erbjuder 508 st välplanerade lägenheter runt stora grönskande gårdsplaner. Lägenheterna är ljusa och rymliga i varierande storlek. De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats. Några lägenheter har tillgång till hiss. De flesta lägenheterna ligger i anslutning till Skara centrum. Närhet finns till förskolor, skolor och kommunens idrottsanläggningar.

Centrumbostäder hyr även ut lokaler och kontor.

Vad tycker du om Centrumbostäder i Skara AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Stortorget 4, 532 30 Skara

Centrumbostäder i Skara AB har verksamhet på Stortorget 4, Skara. 

Centrumbostäder i Skara AB gick med vinst (2019)

Centrumbostäder i Skara AB gick med vinst, 8 403 000 kr. Centrumbostäder i Skara AB ökade sin omsättning med 33,24% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 8 anställda, snittlönen har ökat 0,09%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Centrumbostäder i Skara AB:

Bolaget ska inom Skara kommun förvärva, äga, bebygga, förvalta, förädla och försälja fastigheter och tomträtter med bostadslägenheter och därtill hörande kollektiva anordningar samt även med lokaler i de fall lokalerna utgör en mindre del av dessa fastigheter, används för kommunal verksamhet eller är kommersiella lokaler. Bolaget är skyldig att utföra de uppdrag som bolaget tilldela av sina ägare. Verksamheten ska bedrivas åt'ägaren/i ägarens ställe. Ändamålet med bolagets verksamhet är att i allmännyttigt syfte och med iakttagande av kommunallagens lokaliseringsprincip främja bostadsförsörjningen i Skara genom byggnation och förvaltning av bostäder, samt att utveckla boendet och erbjuda hyresgästerna möjlighet till boinflytande och inflytande i bolaget. Uthyrning av lokaler till näringsidkare ska bedrivas på affärsmässig grund och främja näringslivets utveckling inom kommunen. Bolaget ska utgöra en aktör av flera på bostadsmarknaden i Skara. Verksamheten ska bedrivas enligt affärsmässiga principer. Inom ramen för affärsmässighet ska bolagets verksamhet präglas av ett bostadssocialt ansvar och ett ansvar för bostadsförsörjningen i kommunen.

Verksamheten ingår i:

Centrumbostäder i Skara AB

Organisationsnummer:

556445-9237

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Skara Kommun

VD:

David Anders Pettersson

Bolaget registrerat:

1995-07-23

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0511-325 60