Hitta.se
City Gross Höganäs

City Gross Höganäs

i Höganäs

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556597-2451

Besök

Om City Gross Höganäs

Välkommen till City Gross

Hej! City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredaste livsmedelssortiment.

City Gross Höganäs har 1.0 i betyg!

City Gross Höganäs har betygsatts av en person varav en även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.0 /5

1 betyg. 1 kommentarer

Rolf B.

för 6 månader sedan

Jag försökte beställa "Buffe" via nätet. Jag finns redan registrerad hos Citygross. När jag gjort beställningen kunde jag inte komma vidare. Det krävdes en massa inställningar och att jag valde bland otaliga olika alternativ. det slutade med att jag hade fått in Google Chrome i min dator. och ingenting blev sig likt Jag har handlat mycket på nätet och aldrig träffat på något så uselt. Jag måste ha en datakille som kommer hem och hjälper mig Det kostar en fattigpensionär minst 600 kr.

Karta och andra adresser

Midgårdsgatan 8, 263 37 Höganäs

City Gross Höganäs har verksamhet på Midgårdsgatan 8, Höganäs. 

City Gross Höganäs har 63 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Höganäskontoret är City Gross Berga i Helsingborg.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 042-33 49 00