Hitta.se

Clip Room

i Umeå

Org.nr. 556346-6514

Om Clip Room

Clip Room är verksam inom hårvård och hade totalt 21 anställda 2023. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1989. Clip Room omsatte 17 751 000 kr senaste räkenskapsåret (2023).

3.7
6 omdömen
K

Karin J.

för 6 månader sedan

Jag bokade kreativ färg, dvs slingor och färg. Ville ha naturliga, supertunna ljusa slingor i 2 olika ljusa nyanser, isvita och ljust vaniljfärgade . Visade flera inspirationsbilder. Slingorna blev breda och kopparfärgade. ( hade flera ggr sagt att jag absolut inte ville ha kopparröda färger i de färgade slingorna)Tigerrandigt blev det. Påtalade det vid besökets slut men det pratades bort. Väl hemma såg jag slutresultatet och kontaktade direkt frisören för att fråga vad som hänt och hur det kunde gått så fel? Då skyllde hon allt på mig som kund och var högst motvillig till att rätt till det hon gjort fel, dvs allt. Hon anklagade mig dessutom för att vara arg när jag ifrågasatte hur hennes misslyckade jobb kunde vara kundens fel( fick jag aldrig svar på!)När jag kom på mitt återbesök var hon kort i tonen och anklagande och försökte återigen skylla sina misstag på mig. Tillsist gick hon med på att lägga tunna slingor på de röda , randiga partierna. Hon hade nämligen tänkt lägga några enstaka slingor bara på toppen men jag vägrade behålla de röda slingorna i underhåret. Inte en enda gång bad hon om ursäkt för att hon misslyckats med sin färg utan hon pratade knappt med mig under de två timmar jag var på salongen. Var högst olustigt att bli uppläxad för fel hon som frisör gjort. Man går ju de facto till en frisör för att en yrkesutbildad person ska fixa ens hår utifrån ens önskemål. Slutresultatet blev bättre men inte det resultat jag betalat för vilket känns illa. Speciellt med tanke på denna frisörs dåliga bemötande.

Läs mer...
G

Gunna

för mer än ett år sedan

Väl omhändertagen på ett säkert sätt under corona. Nöjd med resultatet!

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Rådhusesplanaden 10, 903 28 Umeå

Clip Room har verksamhet på Rådhusesplanaden 10, Umeå. 

Clip Room har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Umeåskontoret är Clip Shop/ Drop in i Umeå.

Clip Room gick med vinst (2023)

Clip Room gick med vinst, 1 158 000 kr. Clip Room minskade sin omsättning med -9,44% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Umeåclip AB:

Bolaget skall bedriva dam- och herrfrisering samt äger och förvaltar värdepapper och bedriver därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Umeåclip AB

Organisationsnummer:

556346-6514

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1989-03-05

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

96021 - Hårvård

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 090-12 82 82