Hitta.se
Clockwork Avesta - Rekrytering och Personaluthyrning
Clockwork Avesta

Clockwork Avesta

i Avesta

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556913-7325

Kontoret

Om Clockwork Avesta

Vi går till jobbet, varje dag, i ambitionen att bidra till en bättre framtid: för våra kollegor, kandidater och kunder, och för de orter, städer och branscher vi verkar i.

Vi ser det som vår mission att i varje individ, varje situation, varje uppdrag och varje relation identifiera flera möjligheter. Med vår samlade kompetens, vårt breda nätverk och vårt individuella engagemang ska vi inspirera och stötta individer, projekt och processer så att dessa möjligheter realiseras.

Sedan starten har Clockwork vuxit till att ha verksamhet på över 20 orter. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, tjänstemän och skolpersonal till rekrytering och stöd & matchning.

Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. På Clockwork gör vi saker istället för att prata om det. Vi är okrångliga, enkla, tydliga, personliga och outtröttliga. Det är det som ger oss, våra kandidater och våra kunder kraften att fortsätta utvecklas. Eller som vi säger: People, Passion, Power!

Hoppas vi hörs!


Var den första att lämna ett omdöme
för Clockwork Avesta

Karta och andra adresser

Högbostigen 1, 774 63 Avesta

Clockwork Avesta har verksamhet på Högbostigen 1, Avesta. 

Clockwork Avesta har 13 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Avestaskontoret är Clockwork Fagersta i Fagersta.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 020-011 11 13