Hitta.se
Clockwork Tierp - Rekrytering och Arbetsförmedling
Clockwork Tierp

Clockwork Tierp

i Tierp

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556703-2510

Kontoret

Besöksadress

Tierprondellen 10
815 35 Tierp

Om Clockwork Tierp

Vi går till jobbet, varje dag, i ambitionen att bidra till en bättre framtid: för våra kollegor, kandidater och kunder, och för de orter, städer och branscher vi verkar i.

Vi ser det som vår mission att i varje individ, varje situation, varje uppdrag och varje relation identifiera flera möjligheter. Med vår samlade kompetens, vårt breda nätverk och vårt individuella engagemang ska vi inspirera och stötta individer, projekt och processer så att dessa möjligheter realiseras.

Sedan starten har Clockwork vuxit till att ha verksamhet på över 20 orter. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, tjänstemän och skolpersonal till rekrytering och stöd & matchning.

Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. På Clockwork gör vi saker istället för att prata om det. Vi är okrångliga, enkla, tydliga, personliga och outtröttliga. Det är det som ger oss, våra kandidater och våra kunder kraften att fortsätta utvecklas. Eller som vi säger: People, Passion, Power!

Hoppas vi hörs!


Var den första att lämna ett omdöme
för Clockwork Tierp

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 020-011 11 13