Hitta.se

Kundservice privat

Torshamnsgatan 17 Karta

Leveransadress

Box 62
164 91 Kista

Om Com Hem AB

Com Hem AB hade totalt 950 anställda 2018. Antalet anställda har minskat med 90 personer sedan 2017 då det jobbade 1 040 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1973. Com Hem AB omsatte 7 092 969 000 kr senaste räkenskapsåret (2018).

Com Hem AB har 2,3 i betyg!

Com Hem AB har betygsatts av 97 personer varav 51 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,3 /5

97 betyg. 51 kommentarer

Marie S.

för 4 månader sedan

Mycket kompetent och tillmötesgående handläggare jag pratade med. Dessutom kom jag fram direkt utan att sitta i kö halva dagen.

Marita B.

för 6 månader sedan

Fin & snabb service!

Katarina O.

för mer än 6 månader sedan

Väldigt dåligt vi flyttade ut till Tjörn och dom har inget där ute men vi fick vackert betala hela tiden ut. Dkitföretag aldrig mer comhem

Gunnar Å.

för mer än ett år sedan

Rekommenderas ej! Dysfunktionellt till max. Tipsar om mobilt bredband hos någon annan operatör.

Maja K.

för mer än ett år sedan

Bedrövlig service som alltid. Går aldrig att få svar på frågor. Varför har de en kundservice när de ändå inte kan hjälpa till. Går inte heller att byta till någon annan leverantör då det verkar som man är låst på något sätt till deras 3 hål i väggen. Usch! Vill bara bli av med dem.

Michael W.

för mer än ett år sedan

Ständiga störningar och avbrott, hus med deras "teknik" är låst till Comhem. Har du problem med din produkt - tråkigt. Du är låst till Comhem och du kan inte byta. "Massorna" ska fortsätta betala för en produkt som inte håller måttet. Ringer du in för att påtala att du har fel på den produkt du köper, månad efter månad, kommer du till en automatiserad människa som är korrekt tränad för att svara samma varje gång. Företaget behöver inte bry sig för du är låst till dem ändå. Som kund kan du inte lämna din prenumeration. Företagets framtid är säkrad - i sant DDR stuk. -10 i betyg!

Ann-Charlott H.

för mer än ett år sedan

Har varit utan TV o bredband flera timmar nu men det går inte att göra en felanmälan för kundtjänst stängde 15 idag och är inte öppet alls i morgon söndag. Så dåligt. Enligt felsökningen på deras hemsida så finns det ingen störning i mitt område. Ändå är det ingen i hela huset som har TV eller bredband.

Bengt G.

för mer än ett år sedan

Trevlig personlig kontakt! Dålig automation från växel. Vill ha service då fast telefoni inte fungerar. Omständig information och ingen bra möjlighet att trycka för fast telefoni. Finns mycket i övrigt att säga! Vilket omdöme? Bra personal dålig automation??

Meranoosh H.

för mer än ett år sedan

Jag är inte nöjd alls. Det är mycket svårt att komma i kontakt med personalen. personalen är mycket otrevliga, tom man har lagt på innan jag var klar, då hade jag desutom väntat i kö i en och en halv timme. Dålig uppkoppling. Både tv och Internet avbryts ständigt. Nu när man jobbar hemma och är beroende av Internet är mycket störande med Internet.

Bernt K.

för mer än ett år sedan

okej bemötande

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Torshamnsgatan 17, 164 40 Kista

  Com Hem AB har verksamhet på Torshamnsgatan 17, Kista. 

  Com Hem AB gick med vinst (2018)

  Com Hem AB gick med vinst, 1 386 299 000 kr. Com Hem AB ökade sin omsättning med 37,46% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 950 anställda, snittlönen har ökat 0%.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Com Hem AB:

  Bolagets verksamhet omfattar distribution av ljudradio- och televisionsprogram och tillhandahållande av elektroniska kommunikationstjänster och interaktiva tjänster, samt därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Com Hem AB

  Organisationsnummer:

  556181-8724

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  VD:

  Karl Bo Anders Nilsson

  Bolaget registrerat:

  1973-01-01

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Branscher

  Olika mobilformat

  Mobilformat för 0771-550 000